November Notes in Social Media

unnamed-1

– November Notes in Social Media este un eveniment care se adresează celor pasionați de mediul online, oamenilor deschiși spre nou, cărora le place munca în echipă, care își doresc să promoveze valori comune, care muncesc din greu. dar se și distrează pe măsură.

– November Notes in Social Media este pentru oamenii care au povești de spus, dar și pentru oamenii care vor să le asculte și să învețe din ele.

– November Notes in Social Media se adresează bloggerilor, mai vechi sau mai noi, oamenilor care lucrează în relații publice sau comunicare, dar și studenților interesați.

– November Notes in Social Media este un eveniment la care vor spune poveștile lor Amalia Gaiță, artist vizual și muzician, Alexandra Giula, blogger, Cristian Manafu, unul dintre cei mai cunoscuti consultanti in social media si comunicare online și Oana Barbu, lector la Universitatea de Vest Timișoara, specialist în Brand Communication și PR online.

– November Notes in Social Media va avea loc în Timișoara, la sala Karl Singer a Casei Adam Müller Guttenbrunn (str. Gh. Lazăr nr. 10-12, zona P-ța 700), începând cu ora 16,00.

– November Notes in Social Media se anunță a fi cel mai efervescent moment al toamnei din Banat și îl aștept cu nerăbdare :).

– Sponsorii November Notes in Social Media: Senneville, Leonidas, Adaconi, Charme Lingerie, Swiss Solutions, Cloudberries.

– Partenerii media ai  November Notes in Social Media: ZeList.ro, West City Radio și 7i.studio.

unnamed

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.