8 idei de călătorii sub 28 de euro

 

airplane-clip-art-25956

Vola.ro are pregătite, pentru perioada următoare, 8 idei de călătorii sub 28 de euro (dă click pe fiecare destinație ca să vezi oferta) :

Bruxelles de la 16 euro                                                              Bari de la 18 euro

       Roma de la 26 euro                                                                     Bologna de la 18 euro

          Geneva de la 24 euro                                                                  Frankfurt de la 25 euro

      Milano de la 18 euro                                                                   Treviso de la 24 euro.

Recomandările Vola

Parcul „Mini Europa din Bruxelles”: un tur al Europei
Intr-un City Break la Bruxelles, trebuie neapărat să vizitați parcul în miniatură numit „Mini Europe”. Aici puteți vedea o mulțime de monumente din întreaga Europă, adevărate simboluri ale continentului. Printre exponatele de aici se numără Zidul Berlinului, Big-Ben-ul, celebrul Montmartre din Paris, dar și Acropolele din Atena sau Muntele Vezuviu din Italia, toate in miniatură, la o scară de 25 de ori mai mică decat originalul. Mai mult de 350 de situri și monumente istorice din întreaga Europă au fost reconstituite până în cele mai fine detalii și expuse într-un cadru verde, minunat. Prețul excursiei opționale este de 25 euro/ persoană.”
De văzut :).
187777370
Sursa foto: vola.ro
Excursie la Lacul Como, cel mai romantic loc din lume
„Explorați pitorescul Lac Como într-o excursie de o zi, alegerea multor cupluri de îndrăgostiți care preferă un City Break la Milano. Lacul Como are avantajul de a fi în apropierea orașului Milano și este o destinație turistică de top datorită peisajului minunat care se arată în fața ochiului și a multitudinii de posibilități de distracție și relaxare. Odată ajunsi la Como, un mic orășel aflat pe malul vestic al lacului, puteți încerca mini-excursii cu ambarcațiuni care fac legătura între principalele sate și orase din zona Lacului Como, puteți încerca o urcare cu funicularul, puteți merge la Farul Volta, de unde veți admira întinsul lacului de la 600 de metri altitudine sau puteți lua bac-ul înspre Isola Comancina, o insuliță unde se găsesc ruine ale câtorva biserici bizantine. Clima mediteraneană favorizează o vegetație luxuriantă, cu multe plante exotice rare, verzi pe tot parcursul anului. Durata excursiei este de aproximativ 9 ore, iar prețul acesteia de 91 euro/ persoană.”
De explorat :).
Sursa foto: vola.ro
Sursa foto: vola.ro
Turul Fantomelor și Misterelor Romei
„Dacă mergi într-un City Break în Roma, trebuie să te pregătesti să petreci o noapte albă, pentru că la finalul turului nu vei reuși să adormi prea rapid. Explorează partea întunecată a Romei prin acest tur tematic nocturn. Nu mulți știu poveștile și legendele înfricoșătoare ale orașului etern. O să vizitezi monumentele istorice ale orașului, dar acestea nu vor fi însoțite de legende eroice, ci de istorisiri ce o să-ți ridice părul în cap și fiori reci te vor trece pe șira spinării. Nu rata acest tur original care durează 90 de minute, iar prețul este de 34 euro/ persoană.” 
Halloween :).
Sursa foto: vola.ro
Sursa foto: vola.ro

La Bruxelles, Roma și Geneva am fost, așa că mă gândesc la Milano. Deși mă tentează și Bari :). Am citit că sunt locuri interesante de văzut.

Tu ce ai vrea să vizitezi?

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.