Black Friday 2014

black_friday_deals-675x319

Black Friday este vinerea de după Thanksgiving Day (Ziua Recunoștinței), sărbătorită a patra joi din noiembrie.

În această zi, mulți comercianți deschid magazinele foarte devreme (unii chiar la ora 4,00) și au vânzări promoționale, pentru a da startul sezonului de cumpărături de Crăciun.

În unele state americane, mulți angajați, mai ales din sectorul public, au zi liberă, iar unele școli sunt închise, ceea ce duce la creșterea numărului de clienți potențiali.

Vinerea Neagră este, de o lungă perioadă de timp, cea mai aglomerată zi de cumpărături din an. Numele Black Friday își are originea în Philadelphia, unde a fost folosit inițial pentru a descrie traficul intens, atât pietonal cât și al vehiculelor, din ziua de după Ziua Recunoștinței.

Termenul a început să fie utilizat în comerțul cu amănuntul înainte de 1961 și a cunoscut o utilizare tot mai largă începând cu 1975. O explicație a utilizării termenului ar fi că aceasta este ziua în care comercianții încep să transforme pierderile financiare, înscrise cu roșu, în profit, consemnat cu negru.

Bineînțeles că Black Friday a început să-și facă tot mai simțită prezența și în e-commerce.

Am dat o raită prin magazinele online și iată ce oferte am descoperit:

eMAG.ro (vezi oferta aici)

eMAG a lansat, în 2011, conceptul de Black Friday pe piața din România. În 2014, reducerile pot ajunge până la 75%, în ziua celor mai multe și mai mari reduceri din an.

Pe 21 noiembrie, eMAG așteaptă clienții cu reduceri la 450.000 de produse, în cea mai diversificată gamă din istoria eMAG: IT, telefoane mobile, foto, electrocasnice și climatizare, produse de îngrijire personală și cosmetice, cărți, jucării, produse pentru casă și grădină, auto, articole sportive.

Fă-ți cont pe eMAG, asigură-te că ești logat și urmărește  www.eMAG.ro.

Vegis.ro (vezi oferta completă aici)

Magazinul online cu profil naturist, magazin certificat ecologic, plin de plante, remedii, tratamente și alimente sănătoase a pregătit, pentru ziua de 21 noiembrie 2014, reduceri consistente, de până la 70%, produse și oferte exclusive, pachete 1+1 gratis. Toate cele 4000 de produse din ofertă vor avea reducere.

Bookcity.ro (vezi oferta completă aici)

Librăria online BookCity a pregătit o săptămână de reduceri (21-28 noiembrie). La unele titluri, reducerile pot ajunge până la 90%.

Elefant.ro (vezi oferta completă aici)

În perioada 21-30 noiembrie, elefant.ro va avea reduceri la următoarele categorii de produse: ceasuri, cărți & eBooks, home deco, parfumuri, genți, jucării, telefoane, IT, electrocasnice, modă.

Libris.ro (vezi oferta completă aici)

Peste 100.000 de titluri vor beneficia de prețuri promoționale în campania Black Friday 2014. 25.000 de titluri în limba română și 95.000 de titluri în limba engleză vor avea reduceri de până la 90%. Libris.ro a pregătit un stoc de 30.000 de cărți vor avea reduceri cuprinse între 50% – 90%. Toți clienții Libris.ro din campania Black Friday 2014 vor beneficia de o reducere surpriză comunicată în ziua de 21 noiembrie, reducere ce se va aplica pentru toate comenzile plasate pe Libris.ro în luna cadourilor.

Colecțiile Adevărul (vezi oferta completă aici)

Colecția Lux – de la 13.99 lei

Colecția 100  cărți – 4.99 lei

Colecția 101 cărți – 4.99 lei

Ghiduri turistice – 5.99 lei

Surorile Bronte – 4.99 lei

Jane Austen – 4.99 lei.

 

TOPceas 

TOPceas se numără printe cele mai importante webshopuri în domeniul ceasurilor de mână. Prin gama vasta de produse, ofertele și serviciile de înaltă calitate, magazinul este unul dintre cele mai performante din domeniul magazinelor online de ceasuri. Câteva informații importante în legătură cu Black Friday 2014:

  • va începe pe 21 noiembrie, ora 09:00;
  • se vor pune la dispoziția clienților peste 250 de ceasuri cu discounturi de 10-70%;
  • toate produsele din ofertă vor face parte din stocul propriu și vor putea fi livrate chiar în ziua următoare;
  • pagina dedicată acestui eveniment: http://www.topceas.ro/black_friday.html.

 

Voi reveni cu alte oferte, pe măsură ce vor fi disponibile.

2 gânduri despre „Black Friday 2014

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.