Tipuri de siluete + croieli potrivite

Este foarte important să știi cum să te îmbraci în funcție de siluetă. Alegând croiala potrivită în funcție de morfologie, de silueta ta, vrei crea o anumită armonie corporală.

Dacă vrei să știi care sunt diferitele tipuri de croieli de ales în funcție de siluetă, vei reuși să te pui cel mai bine în valoare și să îți exprimi cel mai bine în valoare feminitatea.

Ai un corp mai degrabă cu o siluetă mai voluptoasă și dominată de forma unui cerc? Alege în acest caz, mai degrabă haine care au gulerul rotund, croieli mulate, precum cele de la blugi slim fit sau piese vestimentare cu mânecile trei sferturi.

Decolteurile mai largi și mai rotunjite vor pune cel mai bine decolteul în valoare iar pantalonii care subliniază șoldurile vor pune cel mai bine în valoare feminitatea.

Morfologia în O, cum mai este numită, va fi pusă cel mai bine în valoare de ținute echilibrate la nivelul culorilor sau accesoriilor. Iar accentul dacă va fi pus pe umeri, talia va ieși cel mai bine în valoare. Culorile ar trebui să fie și ele uni pe piesele vestimentare și să se mizeze și pe micile imprimeuri. 

Morfologia tip clepsidră, cu talia foarte bine marcată este armonioasă și echilibrată. Poți purta orice. Dar, cel mai bine ar fi să alegi un top cu un decolteu în V sau mai adânc, fustele drepte cu talia înaltă, rochiile baby doll sau pantaloni tip țigaretă.

Dacă ai o morfologie în A, tip piramidă, alege în acest caz, topurile cu volănașe sau cu pliseuri, chiar și cu mânecile bufante, rochiile mulate sau cele cu o croială empire sau fustele mulate. Pantalonii pe  care trebuie să îi porți au o croială dreaptă sau largă.

Femeile care au o morfologie în H au o siluetă foarte dreaptă. Umerii, talia sau șoldurile au aceeași aliniere. În acest caz, trebuie să pui accentul pe umeri.

Pentru asta, ai nevoie de topuri fluide, cu umerii marcați, de pantaloni sau blugi cu talia joasă și de rochii sau fuste evazate.

Morfologia în 8 sau în X este a femeilor cu siluetă tip clepsidră, dar cu forme mai generoase. Acestora li se potrivește cel mai bine decolteurile în V, topurile mulate sau cele cache-coeur. Blugii trebuie să fie cu talia înaltă sau normală, pantalonii drepți sau tip țigaretă. Rochiile cele mai potrivite sunt cele cu o croială dreaptă sau cele mulate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.