Cele mai bune sfaturi de călătorie

Pentru a avea deja un început în „planul A” dar și alternative recomandăm să accesați calculator distante rutiere pentru a afla informații despre ruta auto și durata călătoriei.

Cheltuieli

Plătiți în avans cât mai mult posibil atunci când planificați, așa că odată ajuns acolo este o briză și nu vă faceți griji cu privire la bani! Călătoriți întotdeauna cu un card de credit sau de debit de rezervă, preferabil stocat separat de cardul dvs. principal. Se pot întâmpla situații de urgență (pierderi, nu găsiți bancomat, banca este închisă, etc.) și nu doriți să fiți prins fără o modalitate alternativă de a vă accesa fondurile!

Experiențe

Fiți mereu prezenți în vacanță, puneți telefonul și camera jos și bucurați-vă de moment!

Sfatul meu de călătorie este să faceți întotdeauna cel puțin un tur de mers pe jos dacă vizitați un oraș mare. Este un mod fantastic de a face cunoștință cu un oraș. Sunt informative, ieftine si multe sunt gratuite – trebuie doar să urmați ghidul. Dacă doriți să fiți informați o puteți face înainte de a pleca în vacanță accesând harta rutiera.

Bagajele

Exersează ambalarea! Indiferent de cât de mult intenționez să aduc, să împachetez totul înainte de o călătorie, practica m-a ajutat cu adevărat să devin mai minimalistă.

Elementele esențiale de călătorie

Luați o geantă cu compresie de călătorie pentru rufele murdare. Le menține separate de celelalte lucruri ale tale, iar hainele ocupă mai puțin spațiu.

Papuci! Doar o pereche ușoară și ieftină. Sunt minunați în avion pentru zboruri lungi, astfel încât să vă puteți descălța pantofii, dar să nu fiți desculți când mergeți la baie sau doar vă întindeți picioarele.

Păstrați toate confirmările și rezervările împreună într-o aplicație precum Booking.com. De asemenea, imprimați copii la rezervările făcute deoarece este posibil ca dvs. sau vânzătorul să nu aveți acces electronic. Ca alternativă, le puteți salva pe telefonul mobil.

Nu stați chiar în centrul orasului, ci chiar în afară și în apropierea mijloacelor de transport în comun. De obicei, este mai putin costisitor, aveți mai multă senzație de cartier, este mai puțin ocupat și mai turistic și puteți ajunge cu ușurință oriunde cu mijloacele de transport în comun sau într-o plimbare, atunci când stați în orașe mici din România.

Articol sponsorizat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.