Mare brânză și mic slogan

De ceva vreme se tot rostogolește pe ecranele televizoarelor o roată imensă de brânză care aduce cu ea un slogan care se vrea de mare angajament și de care cei de la Delaco par tare mândri, din moment ce cheltuiesc atâta cu propagarea lui pe toate canalele.

Dincolo de stupizenia video-ului publicitar (o roată de brânză găsită de unii care bănănăiau prin natură, că, deh, dă bine la popor să te dai verde), cel mai tare m-a surprins sloganul „Mare brânză, mare gust”. Cred că nu trebuie să fii mare creator de conținut, fie el și publicitar, ca să știi că mare brânză înseamnă un fleac, ceva lipsit de importanță.

Așa că ce să înțelegem noi din reclamă? Că gustul brânzei e lipsit de importanță? Sau că Delaco însuși e un fleac? Nu știm, poate că reclama ar trebui să iasă pe piață însoțită de instrucțiuni de folosire. Sau poate că cei de la agenția de publicitate ar trebui să mai pună mâna pe o carte de limba română, că nu-i mușcă.

4 gânduri despre „Mare brânză și mic slogan

  1. Cred ca fiecare decodifica in felul lui un mesaj … unii au mai multa imaginatie, altii mai putina … personal imi plac produsele lor chiar si reclamele … eu m-am cam saturat de mamici perfecte care se dau jos din pat gata aranjate si se duc direct in bucatarie – eu sunt una care are 3 copii si stie ca nu e real, poate la fel de ireal ca roata mare de cascaval din reclama celor de la Delaco.

    Apreciază

    1. Aici nu e vorba despre cât de bune sau nu sunt produsele lor și cu atât mai puțin despre mămici perfecte sau nu. E vorba despre folosirea inspirată sau nu a unor termeni în construcția sloganului. Atât. Cât despre eficiența reclamei, o spuneți singură. Pare roata de cașcaval ireală? Ghinion! De ce ai vrea să cumperi ceva ireal? :))

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.