Provocare la lectură: Citește o carte de Agatha Christie în fiecare lună

E plină lumea de tot felul de provocări, așa că una în plus sau în minus ce mai contează? Știu că sunt printre prietenii blogului fani ai Agathei Christie (printre care mă număr, desigur, și eu), după cum știu că sunt și cititori care n-au descoperit-o încă. Provocarea de azi li se adresează în egală măsură celor care au citit-o (e întotdeauna o plăcere s-o recitești pe Lady Agatha) dar și celor care încă nu.

Ce vă propun? Simplu: să (re)citim în 2021 câte o carte din impresionanta ei colecție de romane cu crime în fiecare lună și, în ultima zi a lunii să facem schimb de impresii pe pagina de Facebook a blogului, sau chiar aici, în secțiunea de comentarii.

Ca să fiți pregătiți, o să vă las aici lista de titluri propuse pentru lectură, dar o să vă aduc aminte în fiecare lună ce carte de Agatha Christie vom citi.

Ce ziceți? Vă tentează? Cine participă (că tot e la modă întrebarea asta :))?

Nu uitaţi să folosiţi hashtagul cu numele cărţii (exemplu: #ONoapteNesfarsita) şi să mă etichetaţi, ca să vă pot urmări postările.

P:S: Mă uit la imagine și mă minunez, a nu știu câta oară, ce amuzantă poate fi, uneori, limba română. Auzi la mine: citește o carte de Agatha Christie pe lună! Ca și cum n-am citi toți pe canapea, pe scaun, pe șelong sau pe alte obiecte de șezut aflate pe Pământ. Da’ n-am scris Lună cu majusculă, așa că nu se pune, nu? Sau?

Un gând despre „Provocare la lectură: Citește o carte de Agatha Christie în fiecare lună

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.