O provocare fotografică: O carte pe lună

provocare-fotografica

Subiectul provocării: O carte care ți-a plăcut foarte mult luna aceasta

Vă invit să faceţi o fotografie cu cartea care v-a plăcut cel mai mult luna aceasta. Da, știu, poate fi o alegere dificilă, dar haideți să facem exercițiul acesta, doar așa, de dragul jocului!

Apoi postaţi fotografia într-un articol pe blogul vostru, cu trimitere la această provocare sau pe reţelele de socializare, cu hashtagul #CarteaMeaPreferată. După care, lăsaţi link-ul postării în secţiunea de comentarii, ca să vedem şi noi ce lectură v-a impresionat cel mai mult. Și nu uitați să mă etichetați, ca să nu ratez nicio postare!

Deloc surprinzător, poate, alegerea mea pentru luna decembrie se îndreptă către minunata Poveste de Crăciun de Charles Dickens, o lectură pe care n-am să obosesc s-o recomand niciodată. Dacă aș fi un influencer de pe net, aș zice un must read al pasionaților de lectură. Nu sunt, așa că vă spun doar că , dacă n-ați citit-o, nici nu știți ce-ați pierdut!

Cel mai mult la cartea asta mi-a plăcut, sigur, dincolo de învățăturile pe care le primește Ebenezer Scrooge, în periplul lui împreună cu cele trei spirite, măiestria cu care Dickens recrează atmosfera londoneză în timpul unui Crăciun din secolul al XIX-lea. Citind, te simți de parcă te-ai plima pe străzile din Londra sau ai fi și tu în mijlocul petrecerilor, mai mari sau mai mici, de Crăciun.

poveste-de-craciun-dickens

Cartea voastră preferată care a fost luna aceasta?

Periodic, voi actualiza articolul cu postările voastre și sper că vom avea o listă consistentă de lecturi pentru perioada următoare.

Termen: ultima zi din fiecare lună.

Frecvența provocării: lunar.

Spor la citit și la postat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.