9 decorațiuni de Crăciun cu Ferrero Rocher

Am văzut pe blogul Dianei Duca ce decorațiuni frumoase de Crăciun a confecționat cu bomboanele Ferrero Rocher și nu am rezistat să bag și eu capul în poza asta de Crăciun. Mai ales că bomboanele Ferrero Rocher sunt, de departe, preferatele întregii familii – bine, mai puțin a Sotzului, care nu e deloc fan ciocolată, în general.

Zis și făcut, azi m-am apucat de confecționat decorațiuni cu bomboane. Nu e prea greu, au un ambalaj atât de crăciunesc, încât ideile îți vin chiar fără să vrei. În afară de praline Ferrero Rocher, am folosit bandă dublu adezivă, ceva panglică pe care o aveam prin casă și câteva decorațiuni din dotare.

Iată ce mi-a ieșit:

1. O fundiță de atârnat în brad

O fundiță mică dintr-un set de la Pepco, o bomboană și scotch dublu adeziv, astea au fost materialele pe care le-am folosit.

2. Un dar pentru pofticioși

Am decorat cu praline Ferrero Rocher o cutiuță în formă de căsuță de la Jumbo. Mi se pare că a ieșit foarte simpatică, mai ales că e și plină cu … Oare cu ce-ar putea fi încărcată? Cu multe bomboane Ferrero Rocher. Un dar perfect pentru pofticioși.

3. Decorațiuni pentru ambalajele de la cadouri

Orice cadou decorat cu o decorațiune dulce va fi întâmpinat cu multă bucurie, vă asigur.

4. O ghirlandă elegantă

Ghirlanda poate fi atârnată oriunde, pe ușă, la geam sau, cum e la mine, pe perete. A mea e în bucătărie fiindcă mi s-a părut că se asortează foarte bine cu peretele și că a rezultat un decor elegant. Chiar și bucătăria trebuie să fie elegantă, nu?

5. O altă fundiță roșie

De data aceasta, e o fundiță cu care am decorat cheia de la dulap. Am improvizat cu o panglică de la un cadou mai vechi, bandă dublu adezivă și, desigur, bomboana Ferrero Rocher.

6. O floare dulce

În floarea thailandeză – cea mai nouă decorațiune din bradul meu, pe care o ador, pur și simplu – a apărut o bomboană aurie. Foarte elegant și dulce.

7. O decorațiune pentru tacâmuri

Masa de Crăciun este foarte importantă, pentru că în jurul mesei se strâng membrii familiei și prietenii, așa încât e bine să fie decorată cât mai atractiv. Pentru am confecționat și eu un suport pentru tacâmuri, cu un mic cadou dulce pentru musafiri. Anul acesta, dacă nu se poate cu-cât-mai-mulți-cu-atât-mai-bine, măcar să fie cu-cât-mai-frumos-cu-atât-mai-bine.

8. Piesa de rezistență: decor pentru masă (și preferata mea)

Masa de Crăciun trebuie să fie decorată cât mai frumos, dar și practic, fără a p încărca inutil cu decorațiuni sau lumânări, așa încât să nu mai avem unde așeza mâncarea sau să punem cumva în pericol siguranța celor aflați în jurul mesei. De aceea, un decor mic, elegant și, pe cât posibil, comestibil, cred că cel mai indicat.

9. Globuri Ferrero Rocher 

Dacă nu-ți place să confecționezi decorațiuni sau nu ai inspirație, poți, pur și simplu, să folosești globurile Ferrero Rocher sau Mon Cheri pline cu bomboane. Sunt spectaculoase, elegante și, pe deasupra, practice, le poți reumple în anii următori cu bomboane și le poți refolosi.

Vă invit și pe voi să intrați în joc și să vă puneți imaginația la treabă!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.