3 produse de la Gerovital H3 pe care le-am descoperit de curând

Cunosc marca Gerovital de foarte multă vreme, încă de când Ana Aslan și minunile pe care părea să le facă pentru tot felul de VIP-uri ale momentului păreau inaccesibile muritorului de rând. Cât despre produseel de la Farmec, le-am folosit încă din vremea studenției la București, când stăteam la cozi uriașe la magazinul Eva, când „se băga” lapte Doina. Eeeiii, ce vremuri!

Anii au trecut și gama de produse Gerovital a devenit mult mai largă, dar și mai accesibilă, fără să-și piardă cu nimic din farmec. Ba dimpotrivă.

De curând, am descoperit, în cadrul campaniei de testare Buzzstore, 3 produse Gerovital H3+ pe care nu le cunoașteam până acum:

Lapte Protecție Solară SPF 30 Sun Expert Gerovital H3 Derma+ 

Ce ingrediente conține?

Ingredientele active din laptele Protecție Solară SPF 30 Sun Expert sunt: 

  • Physavie®, un activ vegetal extras din planta de origine tropicală Physalis angulata, cu proprietăți importante de protecție a pielii expuse la soare, pe care se bazează tehnologia Physablock; aceasta reduce semnificativ cantitatea de radiații care ajung în piele, protejând-o astfel împotriva fotoîmbătrânirii și distrugerii fibrelor de colagen.
  • Ulei natural ecocertificat INCA Omega, bogat în acizi grași esențiali Omega 3-6-9.
  • Vitamina E.

Cum se folosește laptele de protecție solară?

Se aplică uniform produsul pe pielea curată și uscată cu 15-30 de minute înainte de expunerea la soare.

Se reaplică frecvent, mai ales după baie, în caz de transpirație sau după ștergerea cu prosopul.

Se recomandă folosirea produsului chiar dacă afară este înnorat.

Ce efecte are?

Este un excelent mijloc de protecţie a pielii corpului împotriva efectelor nocive ale radiațiilor solare: îmbătrânire prematură, deshidratare excesivă, pete pigmentare.

Are efect în prevenirea intoleranţelor solare și a fotodermatozelor.

Asigură protecție ridicată împotriva radiațiilor: UVA (ultraviolete de tip A), UVB (ultraviolete de tip B), VL (lumina vizibilă de energie înaltă), IR (radiații infraroșii).

Ce părere am eu?

Mi-a plăcut că are o textură ușoară și că, după aplicare,  nu rămâne o peliculă unsuroasă pe piele, cum se întâmplă în cazul altor produse similare.

De asemenea, apreciez ambalajul igienic, cu pompiță, care-l face foarte ușor de folosit. Mi-aș dori să-l găsesc și într-un ambalajmai mic, bun de plimbat în poșetă, ca să-l folosesc pentru protecția brațelor, tot timpul zilei, nu doar la plajă. Știu că nu e o soluție prea eco-friendly, dar totuși … 🙂

Emulsie hidratantă matifiantă Gerovital H3 Derma+

Ce ingrediente conține?

  • Sebaryl – astringent natural, reglează secreţia sebumului, are efect matifiant şi antiiritant, îmbunătăţeşte structura şi confortul pielii grase.
  • Dioxid de Titan – absoarbe excesul de sebum și accentuează efectul matifiant.
  • Aquaxyl – ingredient hidratant de excepţie, care contribuie la normalizarea procesului fiziologic de descuamare și diminuarea liniilor fine ale pielii.
  • Soothexul – are un efect calmant, reducând înroşirea pielii.

Cum se folosește emulsia matifiantă?

Se aplică dimineaţa şi seara, pe pielea bine curăţată.

Ce efecte are?

Reglează secreţia de sebum, iar pielea rămâne matifiată şi optim hidratată.

Ce părere am eu?

Cel mai mult m-am bucurat că, după mult timp, nu mi-a mai transpirat fața imediat după ce am aplicat crema. E și asta o satisfacție, nu? Așa că am impresia că o să mă împrietenesc foarte tare cu emulsia asta matifiantă :).

Șampon detoxifiant cu cărbune Gerovital H3 Derma+

Ce ingrediente conține?

  • Biocapigenul – un complex pe bază de proteină hidrolizată, care întărește rădăcina firului de păr
  • Procapilul – este o combinațe de trei substanțe active, foarte eficient în oprirea căderii părului și în același timp stimulează creșterea părului.

Cum se folosește șamponul detoxifiant?

Se aplică pe păr, se masează bine, atât la nivelul scalpului, cât şi de-a lungul firului de păr şi după 1 – 2 min se clăteşte foarte bine.
Desi, negru intens, șamponul bine clătit, nu lasă urme pe păr sau piele. Se poate folosi și la părul blond sau foarte deschis la culoare.

Ce efecte are?

Îndepărtează eficient impuritățile de pe firul de păr și de pe scalp, potențează acțiunea seboreglatoare, hrănește și revitalizează părul.

Ce părere am eu?

Recunosc că e produsul la care am avut o reținere să-l folosesc, pentru că … păr blond. Dar, așa cum scrie, de altfel, pe ambalaj, nu a fost o problemă și nu am devenit brunetă. Din fericire. În schimb, părul meu a devenit mai moale, mai mătăsos și mai ușor de descâlcit.

Voi ce produse de la Gervital H3+ ați folosit?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.