Ingrijire de vară cu cosmeticele Apidava

apidava

Se-ntâmplă de multe ori să fim foarte atente la îngrijirea tenului și a corpului, dar să cam neglijăm picioarele. Nici eu nu fac excepție, așa încât nu le-am prea băgat în seamă o perioadă de timp, ocupată ce treburi de-ale vacanței.

Dar când treaba s-a îngroșat rău de tot – și mă refer aici la pielea de pe călcâie 🙂 – am început să caut produse cosmetice pentru remedierea situației. Salvarea a venit, ca de multe ori, de la prietenii din Cetatea albinelor Apidava. Nu e un secret, cred, pentru cei ce mai trec pragul blogului meu, că folosesc adesea cosmetice de la Apidava și pentru că-mi plac, le recomand și altora.

Revenind la îngrijirea picioarelor, am primit de la Apidava două produse pe care le-am încercat și am fost mulțumită de ele. Și, ca un fel de bonus, am primit și un balsam pentru buze, și ele greu încercate vara de expunerea la vânt și la razele soarelui. În cazul meu, și de vizitele din ultimul timp la stomatolog :).

Balsam de călcâie Apidava 30 ml

Este un unguent pe bază de ceară de albine și propolis, care poate fi folosit atât pentru zona călcâielor cât și pentru coate (de multe ori și ele cam neglijate, săracele!). Mai conține ulei de cimbru și camfor, ingrediente utile pentru activarea circulației periferice. Este un unguent consistent și pătrunde ușor în piele, mai ales dacă este aplicat pe pielea ușor umedă. Perfectă pentru folosirea ei atunci când suntem la plajă. În niciun caz cu puțin timp înainte să intrăm în piscină.

Cremă pentru îngrijirea picioarelor Apidava 50 ml

Crema conține miere de albine, extra propolis antibacterian natural și ceară de albine cu rol de emoliere și hrănire. După ce o zi întreagă ne-au purtat încoace și încolo, cred că picioarele noastre merită și ele puțin răsfăț. Nici nu vreau să-mi aduc aminte de vacanța în Creta de acum doi ani, în care m-am ars îngrozitor pe laba picioarelor, așa că m-am ales cu o inflamație vineție de toată frumusețea. Vorba vine, frumusețea! De atunci am grijă de zona cu pricina, dar trebuie să nu neglijez nici tălpile.

Crema Apidava se aplică foarte ușor, e relaxantă și are un miros plăcut, ușor răcoritor.

Balsam de buze Apidava 10 ml

Balsamul tratament Apidava este ideal pentru buzele uscate și crăpate și hidratează buzele, mai ales în perioadele când sunt expuse mai intens la agresiunile mediului (iarna și vara). Conține miere, ceară de albine și unt de Shea, despre beneficiile cărora am vorbit și cu alte ocazii, așa că nu le mai reluăm acum. În plus, mai conține și ulei de morcovi, pentru un aport de vitamina A. Are o culoare frumoasă (probabil dată și uleiul de morcovi) și e foarte plăcut la aplicarea pe buze, are un gust natural, nu de compuși chimici.

Toate cele trei produse vin în ambalaje adecvate pentru călătorii, atât ca dimensiune, greutate dar cât și ca sistem de închidere, fiind numai bune de luat în bagajul de vacanță. Recunosc că, inițial, mă gândeam că aș fi preferat ca balsamul de buze să fie sub forma clasică de baton, dar, după ce am început să-l folosesc, mi-am dat seama că, pe timpul verii, e mai bine așa, fiindcă nu riscă să se topească și să se rupă sau se scurgă din ambalaj. Unde mai pui că e și elegant ambalajul!

Tu ce produse folosești pentru îngrijirea picioarelor și a buzelor?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.