Yves Rocher a descoperit ELIXIRUL tinereții

yves-rocher-mostre

Oglindă, oglinjoară, cum să fac să scap de ridurile astea?

Asta e întrebarea pe care mi-o puneam dimineața când, privindu-mă în oglindă, observam că iar mi-au apărut pe frunte una, apoi două și la un moment dat chiar trei linii transversale, care amenințau să se transforme în adevărate tranșee.

Răspunsul n-a întârziat prea mult să apară și a venit sub forma cremei reparatoare de noapte din gama Elixir Jeunesse de la Yves Rocher, care-mi promitea reducerea ridurilor într-o lună. Sincer, nu mă așteptam să facă prea multe minuni, am luat promisiunea respectivă ca pe o strategie de marketing, ca atâtea altele. Am testat însă crema în magazin, mi-a plăcut mult mirosul, proaspăt și răcoritor, dar și textura ușoară, foarte prietenoasă cu tenul. Așa că n-am rezistat tentației și am luat-o acasă. Și foarte bine am făcut, fiindcă de ceva vreme ridurile sunt mult atenuate (bine, nici nu mă așteptam să dispară complet, fiindcă trebuie să fim conștienți că n-avem cum da timpul înapoi, poate doar să-l păcălim puțin :)).

yves-rocher-elixir

Aphloia – geniul vieții și secretul elixirului tinereții

Secretul elixirului tinereții se pare că stă în Aphloia, un arbore cu nume exotic originar din Madagascar. Supranumit și geniul vieții, arborele Aphloia are excelente capacități de regenerare și protecție. Experții de la Yves Rocher au profitat de asta și, printr-un procedeu 100% natural, au extras molecula Aphloiol și au folosit-o în gama de produse de îngrijire Elixir Jeunesse. Fiindcă nu e doar creme de noapte, ci o întreagă gamă de produse de îngrijire a tenului. De la gelul micelar demachiant până la gelul cremă City Detox sau roll-on anti-oboseală pentru zona ochilor (cât de bine sună asta, nu?).

De curând, eu am început să folosesc serul Elixir Jeunesse iar următoarea achiziție va fi crema de zi, pe care vreau s-o încerc neapărat.

Apropo de Yves Rocher, anul acesta compania împlinește 60 de ani, așa că zic să-i urăm La mulți ani! și la cât mai multe produse pentru noi!

2 gânduri despre „Yves Rocher a descoperit ELIXIRUL tinereții

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.