Api-terapie pentru gura ta

Terapiile pentru corp, minte și suflet și-au făcut treptat loc în viața noastră – chiar dacă nu neapărat unele super-sofisticate – dar ce zici de o terapie pentru gură? Și nu orice fel de terapie, ci una cu produse apicole? Precum cea propusă de Apidava?

Despre beneficiile produselor apicole am mai vorbit aici. La fel și despre surprizele plăcute furnizate de fiecare dată de prietenii de la Apidava, surprize care s-au „insinuat” rapid în rutina mea zilnică. Începând cu lingurița de miere obligatorie, luată dimineața pe stomacul gol.

Printre produsele noi pe care le-au meșterit în cetatea albinelor Apidava, se numără și o apă de gură și un spray de gură, produse numai bune pentru o terapie eficientă a gurii.

Apidava
Api-terapie pentru gură

Apa de gură cu propolis, aloe vera și extract de ceai verde (250 ml)

Formula apei de gură cu propolis, eucalipt și cimbru  are o acțiune antibacteriană și anti-tartru, contribuie la tratarea eficientă a infecțiilor gurii, are un efect cicatrizant rapid și combate respirația neplăcut mirositoare.

Ce o recomandă?

Propolisul are un conținut bogat în flavonoide, care îi conferă foarte bune proprietăți antiinflamatoare, antibacteriene și antimicrobiene. Este un ajutor de nădejde în tratarea aftelor, gingivitei, parodontozei, abceselor dentare, dezinfectează cavitatea bucală și împiedică formarea plăcii bacteriene.

Aloe vera conține polifenoli care inhibă dezvoltarea unor bacterii care pot provoca infecții. Aloe vera are proprietăți antiinflamatorii și antifungice. Sucul poate fi folosit ca tratament local după procedurile dentare.

Extractul de ceai verde conține fluor și reduce riscul apariției cariilor dentare, fiind foarte util în menținerea unei igiene orale adecvate.

Nu conține parabeni, alcool și nici fluor.

Raportul calitate-preț este foarte bun în comparație cu alte produse destinate igienei orale existente pe piață – 17 lei/flacon de 250 ml.

Sigla APIDAVA

Spray de gură cu propolis și mentă (20 ml)

Este un produs foarte util pentru igienizarea zilnică a cavității bucale, pentru tratamentul local al infecțiilor orale, stomatitelor și gingivitelor. Ca să nu mai vorbim de acțiunea benefică asupra sistemului respirator și, prin urmare, a calității respirației.

Menta are proprietăți antifermentative și dezinfectante, acționând ca antiseptic, analgezic și decongestionant. Din asocierea ei cu propolisul, rezultă un produs indispensabil într-o cură de api-terapie orală.

De când am început să-l folosesc, sprayul pentru gură de la Apidava nu lipsește niciodată din geanta mea. Are un ambalaj mic, așa că nu e o problemă să-l am la îndemână oricând.

Tu ce produse pentru respirație proaspătă și gingii sănătoase folosești?

Publicitate

11 gânduri despre „Api-terapie pentru gura ta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.