Provocarea lunii februarie – cărți noi în biblioteca mea

Cărțile lui Cupidon – ziua 28

book-haul

Provocarea lunii februarie a ajuns la final. Păcat, a fost interesantă, mi-a plăcut să-i dau curs. Dar vor mai fi, cu siguranță, și altele.

Ultima zi e book haul, cărți noi intrate în bibliotecă în luna februarie. Patru la număr, nu prea multe după părerea unora, care zic că le intră lunar în bibliotecă zeci de cărți, suficiente dacă mă gândesc ce dimensiuni impresionante tind să capete stivele de cărți care mă așteaptă să le citesc. Ce să fac, nu sunt vreo campioană a cititului cu viteza luminii. Patru intrate, patru citite în februarie, una peste alta suntem chit. Eu și biblioteca mea :).

Revenind la cele patru cărți noi, pe două le-am cumpărat, una am primit-o de  la prietenii de la Libmag (mulțumesc!) iar pe una am dobândit-o în urma unui schimb.

Zaira de Cătălin Dorian Florescu – carte recomandată de librarul meu preferat, care nu s-a înșelat niciodată asupra cărților pe care ar trebui să le citesc.

Aici, acum, mereu de Catherine Isaac – am văzut cartea, mi-a plăcut coperta și m-am gândit că trebuie neapărat s-o am în bibliotecă.

Luna din palat de Weina Dai Randel – îmi plac cărțile cu regine/împărătese și cărțile cu acțiunea în locuri exotice, iar cartea asta le are pe amândouă.

După ce te-am pierdut de Jojo Moyes – atât de mult am dat de Jojo Moyes (de cărțile ei, mai exact), așa că e cazul să văd ce e cu ea (și cu ele).

În biblioteca ta ce cărți au intrat în luna februarie?

 

4 gânduri despre „Provocarea lunii februarie – cărți noi în biblioteca mea

  1. Chiar a fost interesantă această provocare 🙂 în luna februarie nu mi-am cumpărat cărți (uimitor!!!) era să clachez ieri și să îmi iau o antologie de poezii, dar mi-am zis că mai pot aștepta, să nu stric recordul 🙂 Spor la citit!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Și la mine în bibliotecă au intrat 4 cărți luna asta. Printre tonuri cenușii de Ruta Sepetys, Privind înăuntru de Petronela Rotar, Suita franceză de Irene Memorialul și…Zaira de Cătălin Dorian Florescu.
    Ok, dacă punem la socoteală și variantele pentru kindle pe care le-am achiziționat luna asta, suma s-ar ridica la 7. Fried green tomatoes, Povestea noului nume de Ferrante și Mai este oare acesta un om? de Primo Levi sunt achizițiile care stau frumos în biblioteca virtuală.
    Aștept următoarea provocare!!!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.