Provocarea lunii februarie – un titlu nou pe lista de lecturi

Cărțile lui Cupidon – ziua 26 

luna-din-palat

Lista mea de lecturi  e ca un soi de organism care se reinventează mereu. În fiecare zi, apar titluri noi, astfel încât dimensiunile ei au ajuns de-a dreptul impresionante. Listă de lecturi e un fel de-a zice, fiindcă ea nu există în formă fizică, n-ar avea niciun sens s-o fac, fiindcă la viteza cu care mă răzgândesc asupra cărților pe care vreau să le citesc ar fi o adevărată harababură acolo :).

Ultima intrată în această dezordine chipurile TBR (to be read) list este o noutate editorială de la Nemira, care spre să-mi placă foarte mult. Titlul ei este Luna din palat, e scrisă de Weina Dai Randel și spune povestea concubinei care a ajuns pe tronul Chinei.

Datorită prietenilor de la Libmag, cartea a ajuns deja în biblioteca mea și ăși așteaptă rândul la citit. Dacă nu mai vine vreun uragan, ca să facă ordine în dezordine, asta se va întâmpla cât de curând.

Reclame

5 gânduri despre &8222;Provocarea lunii februarie – un titlu nou pe lista de lecturi&8221;

  1. Tot cochetez de o perioadă cu cartea străină și am descoperit un alt titlu pe care l-am adăugat și eu în lista AIA kilometrică – Furiously Happy – A Funny Book About Horrible Things – de Jenny Lawson. Tratează cu umor probleme grave – depresia, anxietatea – ( din descriere pare puțin asemănătoare cu Mănâncă, roagă-te, iubește fără partea cu călătoriile ) iar coperta este absolut adorabilă. Și tocmai am găsit-o pe elefant și au și 45% reducere la carter străină 😁. Am scăpat de cititul pe telefon! 😵 Apropo, dacă îmi permiteți, și Fried Green Tomatoes este la reducere – în jur de 40 ron. Lecturi plăcute!!!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.