Provocarea lunii februarie – un titlu nou pe lista de lecturi

Cărțile lui Cupidon – ziua 26 

luna-din-palat

Lista mea de lecturi  e ca un soi de organism care se reinventează mereu. În fiecare zi, apar titluri noi, astfel încât dimensiunile ei au ajuns de-a dreptul impresionante. Listă de lecturi e un fel de-a zice, fiindcă ea nu există în formă fizică, n-ar avea niciun sens s-o fac, fiindcă la viteza cu care mă răzgândesc asupra cărților pe care vreau să le citesc ar fi o adevărată harababură acolo :).

Ultima intrată în această dezordine chipurile TBR (to be read) list este o noutate editorială de la Nemira, care spre să-mi placă foarte mult. Titlul ei este Luna din palat, e scrisă de Weina Dai Randel și spune povestea concubinei care a ajuns pe tronul Chinei.

Datorită prietenilor de la Libmag, cartea a ajuns deja în biblioteca mea și ăși așteaptă rândul la citit. Dacă nu mai vine vreun uragan, ca să facă ordine în dezordine, asta se va întâmpla cât de curând.

5 gânduri despre „Provocarea lunii februarie – un titlu nou pe lista de lecturi

  1. Tot cochetez de o perioadă cu cartea străină și am descoperit un alt titlu pe care l-am adăugat și eu în lista AIA kilometrică – Furiously Happy – A Funny Book About Horrible Things – de Jenny Lawson. Tratează cu umor probleme grave – depresia, anxietatea – ( din descriere pare puțin asemănătoare cu Mănâncă, roagă-te, iubește fără partea cu călătoriile ) iar coperta este absolut adorabilă. Și tocmai am găsit-o pe elefant și au și 45% reducere la carter străină 😁. Am scăpat de cititul pe telefon! 😵 Apropo, dacă îmi permiteți, și Fried Green Tomatoes este la reducere – în jur de 40 ron. Lecturi plăcute!!!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.