Noutăți la Editura Nemira – Luna din palat de Weina Dai Randel

weina-dai-randel-luna-din-palatÎn câteva zile apare la Nemira, în colecția Damen Tango, o carte care promite să fie tare interesantă.

Luna din palat de Weina Dai Randel spune povestea concubinei care a ajuns pe tronul Chinei.

Data apariției: 5 feb. 2019
Titlu original: Moon in the palace
Colecția Damen Tango
ISBN 978-606-43-0432-2
Autor: Weina Dai Randel
Traducător: Florentin Laurențiu Andronescu
Format: Paperback
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Număr pagini: 432

Ajunsă concubina împăratului în China secolului al VII-lea, tânăra Mei învață repede că îi poate atrage atenția stăpânului în multe feluri. Ea nu iese în evidență nici prin înfățișare, nici prin daruri fantastice sau armele seducției. Totuși, îi va dărui ceva de neuitat. Pentru restul concubinelor, este indezirabilă din pricina inteligenței și a curiozității ei, dar tocmai acestea îl impresionează pe cel mai important om din China. Totul într-un moment când palatul este sfâșiat între două tabere care se luptă pentru putere. Dragostea, ambiția și loialitatea pot însemna viață sau moarte pentru femeia care va ajunge stăpâna tuturor.

„La fel ca firele de mătase fragile și totodată puternice, debutul minunat al scriitoarei Weinda dai Randel este povestea unei tinere care ajunge în funcția supremă, dar și povestea relațiilor complicate dintre femeile de la palat. Cititorii vor fi cuceriți de scriitura colorată, ca de basm.“ (RT Book Reviews)

Weina Dai Randel

Weina Dai Randel s-a născut și a crescut în China. Engleza este a doua ei limbă. La douăzeci și patru de ani s-a mutat în SUA și a început să scrie literatură, studiind la Texas Woman’s University în Denton, Texas, unde locuiește acum, împreună cu soțul și cei doi copii. Romanul Luna din palat s-a bucurat de un real succes și a fost recompensat cu mai multe distincții, printre care RWA RITA® Award in 2017. A fost, de asemenea, nominalizat la Goodreads Choice Awards pentru Cel mai bun roman de ficțiune și la RT Book Reviewers Choice Award, la aceeași categorie. Impreună cu romanul care i-a urmat, The Empress of Bright Moon, dedicat tot singurei femei-împărat din istoria Chinei, a fost tradus in șapte limbi, cele două volume fiind considerate printre cele mai reușite romane istorice din ultimii ani.

Eu aștept cartea cu nerăbdare și sper să fie la fel de frumoasă precum e coperta ei.

Sursa: nemira.ro

2 gânduri despre „Noutăți la Editura Nemira – Luna din palat de Weina Dai Randel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.