Lyon Heart – un remediu natural pentru o inimă sănătoasă

Nu mai e de mult timp un secret că pentru sănătatea inimii trebuie să ai un stil de viață echilibrat, să mănânci sănătos și să te ferești de stres. Ușor de zis, mai greu de făcut.

Stil de viață echilibrat

Asta presupune, printre altele, un somn odihnitor și mișcare în fiecare zi. Cum însă să te odihnești, când vecinii tăi pălăvrăgesc de zor în toiul nopții? Pe ai mei i-a apucat logoreea la ora trei, așa că, după ce m-am trezit buimacă, n-am mai pus geană pe geană până-n zori.

Cât despre mișcare… Cam greu pe canicula asta, când, la cel mai mic efort, te pomenești leoarcă de transpirație. Noroc că există ștrandul, care mai salvează situația.

Alimentație sănătoasă

Ce bine ar fi dacă ne-am putea feri de alimentele nesănătoase! Dar, în zilele noastre e tot mai greu, spre imposibil, să faci asta. Fructe injectate, carne cu hormoni, legume cu pesticide și tot felul de alte „minuni” se revarsă pe rafturile magazinelor și pe tarabele din piețe. În condițiile astea, cum să faci alegerea corectă?

No stress

Se pare că asta a devenit o glumă bună, în zilele noastre. Asta dacă vrei să gândești pozitiv și s-o dai pe glume. Și când mă gândesc că începe școala curând… Știe cineva vreun loc magic în care să te ascunzi de stres?

Și ce e de făcut atunci? S-ar putea ca medicina ayurvedică să ne dea o mână de ajutor. Mai bine zis o ❤️ de ajutor. Și nu orice fel de inimă, ci una de 🦁.

Lyon Heart

Lyon Heart este un supliment alimentar care conține plante medicinale indiene, care contribuie la menținerea sănătății inimii: Terminalia arjuna (arjuna), Tribulus terestris (colții babei), Withania somnifera (ginseng indian), Rosa centifolia (trandafir indian), Crataegus oxycantha (păducel), Commiphora mukul (guggul).

lyon-heart

Lyon Heart contribuie la menținerea sănătății vaselor sistemului circulator și este util în tulburări circulatorii coronariene și sistemice, tulburări de ritm cardiac, insuficiența cardiacă de debut, hipertensiune arterială, hipercolesterolemie, exces ponderal.

Lyon Heart contribuie la creșterea puterii de contracție și a randamentului mușchiului cardiac, precum și la reducerea spasmelor coronariene. Are efect diurectic și calmant, contribuind astfel la reducerea tensiunii arteriale, dar și efect antiinflamator care contribuie la adaptarea oragnismului la stres.

De câteva zile am început să iau pastilele Lyon Heart, așa încât noul an școlar să mă găsească într-o formă maximă. La fel și curierul Prioripost, care mă umple de nervi, de fiecare dată.

Sigla-AYURMED

Tu cum îți protejezi sănătatea inimii?

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.