De ce să alegi o casă modulară?

Foarte probabil că atunci când auzi de case modulare, nu ți-ai putea imagina că ai putea locui într-una. Auzind cuvântul modul, gândul te-ar putea duce, eventual, la interminabilele ore de matematică din liceu, când proful te chinuia cu nenumărate și enervante probleme cu module :). Revenind la lucruri serioase, când vine vorba de case modulare, ți-ai putea imagina o cutie, eventual metalică, de mici dimensiuni și fără ferestre, în care ar fi imposibil să locuiești, mai ales dacă ești ușor claustrofob, așa ca mine.

Dar când auzi cuvântul sandwich, la ce te gândești? Recunoaște că la felul acela de mâncare inventat de un lord mereu grăbit și care mânca mereu pe fugă. Sau la o insulă din Oceanul Atlantic, cu aisberguri albastre și mulți pinguini. Dar te-ai gândit vreodată la case din panouri termoizolante tip sandwich?

Ce-ai zice să aprofundăm puțin problema și să vedem care-i treaba cu casele modulare, cu pereți cu nume gastronomic?

7 motive ca să optezi pentru o casă modulară

1. Poate fi amplasată (aproape) oriunde. Fie că vrei o casă la câmpie, la munte sau pe malul Dunării, o casă modulară e o soluție foarte bună.

2. E gata în șapte zile lucrătoare. Recunoaște că nici nu apuci să-ți faci bine bagajele și casa ta e deja gata și te așteaptă să te muți în ea.

3. Are prețul unei mașini bine dotate. Sau al unei poșete de divă. Depinde cu ce vrei s-o compari :). Și asta nu e puțin lucru, mai ales în condițiile în care cele mai multe locuințe, să le zicem tradiționale, au devenit de-a dreptul prohibitive, mai ales pentru tineri.

4. Seamănă cu casele alea americane pe care le vezi prin filme, așa că poți trăi visul american chiar pe pământ românesc. Și recunoaște că ai avut visul ăsta măcar o singură dată în viață. Parcă era și o emisiune cu titlu ăsta, nu? Dar nu despre emisiuni TV vorbim noi astăzi :).

5. Are multe avantaje tehnice, pe care un producător de case din containere la cheie ți le-ar putea detalia mult mai bine decât mine. Și e doar la un click distanță de tine. Nu de alta, dar dacă mă apuc eu să-ți povestesc despre tâmplărie PVC cu nu știu câte camere, caroiaj pentru țiglă metalică, straturi fonoizolație din vată minerală între profile, s-ar putea să mă încurc în știință și n-ar fi prea frumos din partea mea.

6. Poate fi dotată cu tot ceea ce este necesar ca să-ți asigure confortul dorit: instalație electrică completă, baie cu gresie și faianță, utilată cu instalații sanitare moderne, parchet laminat sau geamuri termopan (cum le zice în limbaj popular). Wi-fi n-aș putea să-ți promit, asta depinde de furnizorul tău de Internet, dar sunt sigură că l-ai ales pe cel mai bun :).

7. Din punct de vedere estetic, poate satisface (aproape) orice preferințe. Și pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, ce-ai zice să arunci o privire în galeria de imagini de mai jos?

Nu-i așa că data viitoare când o să auzi de case modulare, n-o să te mai gândești la cutii de chibrituri sau la (demult trecutele) lecții de matematică?

Sursa foto: agbusiness.ro

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.