Cum s-au îmbrăcat celebritățile la nunta regală

Și a fost nunta anului. Prințul Harry și actrița americană Meghan Markle s-au căsătorit la capela St.George de la castelul Windsor, în prezența celor apropiați cuplului. De la membrii familiilor până la celabrități din lumea cinematografului, sportului sau televiziunii. Toți s-au adunat să-i susțină pe cei doi miri, dar și să facă o adevărată paradă a ținutelor (mai mult sau mai puțin inspirate). A existat un dress-code, așa cum se cuvine la o nuntă, mai ales la una regală, unii au ales să-l respecte, alții s-au sinchisit mai puțin.

Și pentru că e plin Internetul de nunta regală, am băgat și eu capul în poză și m-am uitat cu atenție la cum s-au îmbrăcat invitații la nuntă (și, în special, invitatele). Și am constatat că pot împărți ținutele vestimentare în patru categorii: superbe, inspirate, banale, mai puțin inspirate. Nu sunt în niciun caz vreo specialistă în modă, așa că alegerile sunt foarte, foarte subiective și evident diferite de ale altora. Așa că, în loc să aruncați cu roșii, mai bine spuneți-mi ce v-a plăcut vouă și ce nu la nunta regală :).

Superbe

Două nominalizări la această categorie: Amal Clooney și Kate, ducesa de Cambridge.

Amal a purtat o ținută foarte inspirată, elegantă, tinerească, menită să atragă atenția. N-aveai cum s-o ratezi, chiar în mulțimea de invitați.

Amal Clooney
Sursa foto: https://www.thesun.co.uk/

Cât despre Kate, la trei săptămâni după ce a dat naștere celui de-al treilea copil, un singur cuvânt: impecabilă. N-am putut să nu mă-ntreb din ce material e confecționată. Ducesa, nu ținuta. Greu de întrecut ducesa Kate.

Sursa foto: https://www.thesun.co.uk/

Inspirate

Ca de obicei, regina Elisabeta a II-a s-a ridicat la înălțimea așteptărilor și a ales culori pe care puține doamne de 92 de ani le-ar alege. Dar una e regina și trebuie să poată fi localizată oricând, chiar de la mare depărtare.

Regina Elisabeta
Sursa foto: https://www.express.co.uk/

Carole Middleton, mama ducesei Kate, a optat pentru o rochie-palton elegantă, într-o culoare pastel, cu o pălărie asortată, adecvată vârstei și statutului său. Are pe cine semăna ducesa Kate.

Carole-Middleton
Sursa foto: http://www.dailymail.co.uk/

Banale

Amândouă prințesele de York au optat pentru ținute plictisitoare, nepotrivite pentru vârsta lor: Eugenie a purtat o rochie culoarea-vântului-turbat, cu niște buburuze pe care nu le-am înțeles, iar Beatrice, una albastră, stil Jackie Kennedy, potrivită pentru altă vârstă și alt eveniment.

Eugenie și Beatrice de York
Sursa foto: https://www.express.co.uk/

Nu prea inspirate

Dintre toate ținutele neinspirate, am ales trei doamne…roz. Galbenul și rozul au părut să fie culorile vedete ale nunții.

Camilla, ducesa de Cornwall a purtat pe cap un soi de tort-bezea uriaș, ornat cu niște (multe-multe) pene. Dacă nu știam că tortul miresei e cu cremă de lămâie, aș fi crezut că ducesa Camilla l-a înșfăcat din greșeală și l-a luat la plimbare. Poate că Philip Treacy se visează în secret cofetar regal :).

Camilla-Parker-Bowles
Sursa foto: https://www.townandcountrymag.com/

Serena Williams a ales și ea să poarte o ținută roz prăfuit, care n-a prea avantajat-o, după părerea mea. Cred că i-ar fi venit mult mai bine o culoare puternică,

Serena-Williams
Sursa foto: https://www.eonline.com/

Cât despre Oprah Winfrey … N-am înțeles nici culoarea, nici mărimea rochiei (n-or fi avut un număr mai mare?). Nepotrivite pentru formele ei generoase. Cât despre boschetul pe care și l-a pus la pălărie … parcă s-ar fi deghizat pentru un carnaval.

Oprah-Winfrey
Sursa foto: https://www.eonline.com/

Bonus

Și ca să fie treaba-treabă, uite aici o ținută amuzantă. Așa s-a încălțat violoncelistul care a încheita slujba din capela St.George. Cred că, de emoție, i-au alunecat șosetele și i s-a desfăcut un șiret :). Răutăcisme, recunosc.

nunta-regala
Captură ecran TV

Nu ne rămâne decât să așteptăm următorul eveniment, ca să putem să cârcotim din nou. Dar mireasa? Vă las pe voi să comentați ținuta miresei :).

Publicitate

3 gânduri despre „Cum s-au îmbrăcat celebritățile la nunta regală

  1. Sunt de acord cu aproape tot ce ai scris, o analiza buna si la obiect. Nu am urmarit nunta regala – asa am ocazia si eu sa admir tinutele. 🙂 Mie mi se pare ca rochia Serenei se salveaza prin croiala, chiar daca nici mie nu mi se pare vreo minune culoarea. Rochia miresei mi-a placut foarte tare.

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.