La Spring SuperBlog ca la vânătoarea de prepelițe

Poate că unii își mai aduc aminte de prepelița care a apărut pe monitoarele din România, rămânea pe ecran 3 secunde, timp în care „vânătorul” virtual trebuia s-o doboare. Asta se întâmpla în anul 2000, iar Prepelix era o variantă îmbunătățită a versiunii  lansată pentru Johnny Walker, celebrul brand de whisky, sub numele de Virtuelle Moorhuhnjagd (ia încearcă să pronunți chestia asta :))).

La 18 ani distanță, prepelița virtuală își sărbătorește majoratul nu cu o mega-petrecere, cât ar fi ea de la modă, ci cu versiune îmbunătățită, un JOC COPII pentru toate vârstele. Jocul se adresează atât celor care vor să se relaxeze cât și celor care vor să-și antreneze abilitatea de a doborî prepelițe sau ce-or mai vrea ei să pună la pământ (se oferă voluntari șeful, soacra, vecina de la trei și cine s-o mai nimeri pe câmpul de vânătoare :)).

prepelix_pano

Spring SuperBlog – un JOC PREPELIX PANO pentru bloggeri

Spring SuperBlog este ediția de primăvară a unui concurs pentru bloggeri, unde mai multe așa-numiți sponsori propun diverse teme, iar bloggerii își ascut creioanele tastaturile și pun la bătaie toată iscusința, creativitatea, imaginația și ce mai au prin diverse device-uri, în ideea de a se cățăra cât mai sus în clasament.

JOC PREPELIX PANO este un joc care invită vânătorii de toate vârstele (în afară de cei care n-au împlinit încă 5 ani) să doboare cât mai multe prepelițe, dar și să descopere obiecte sau acțiuni care le pot aduce puncte în plus și îi pot ajuta să ajungă cât mai sus în tabela de scor globală. Prepelix poate fi jucat pe telefonul mobil, în varianta PANO (360°) sau VR (cu o pereche de ochelari cardboard).

Cred că te întrebi acum ce-are baba cu mitraliera ăăă…concursul pentru bloggeri cu un JOC MOBIL? Păi, e simplu (ca la reclama aia pentru pastile cu magneziu...este simplu :)). La vânătoarea de prepelițe, vânătorul iscusit se așează comod în fața ecranului pe care apar prepelițele și încearcă să le doboare. La fel, pe ecranul blogger-ului (mai mult sau mai puțin) inspirat apar, din două-n două zile, niște prepelițe sub formă de probe pe care trebuie să le doboare.

La prepelițe am reușit să capăt o oarecare dexteritate și am vânat câteva, dar cerințele probelor zboară uneori bezmetice prin fața mea și, oricât m-aș strădui, nu reușesc să le nimeresc. Ba chiar, la unele probe, mi s-a părut că am în fața mea prepelițe, dar juriul aștepta, de fapt, să vânez fazani.

La fel ca la vânătoarea de prepelițe, și în lupta cu probele trebuie să le cauți bine peste tot și să le ochești de îndată ce le zărești pricepi. Trebuie să scanezi cu mare atenție câmpul de vânătoare (aka brief-ul probei) și să nu lași să-ți scape nimic, dacă nu vrei să admiri clasamentul de jos în sus.

Noroc că, la fel ca la Prepelix, poți descoperi și niște acțiuni ajutătoare sub forma unor binevoitori care se oferă să-ți traducă cerințele probei, dacă ești prea blond(ă) ca să le înțelegi. Înainte de ediția viitoare, trebuie să-mi amintesc să-mi schimb culoarea părului.

Până atunci, mă întorc la oile probele mele. Încerc să-mi imaginez că sunt o vedetă și vreau o vacanță într-un loc unde să nu mă cunoască nimeni. Tu ce prepelițe ai vrea să vânezi?

Articol scris pentru proba 13 de la Spring SuperBlog.

Publicitate

2 gânduri despre „La Spring SuperBlog ca la vânătoarea de prepelițe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.