Să mă oprească cineva!

bannerSpringSB18

Cum stăteam eu așa și bântuiam prin blogosferă, urmăream cu oarecare detașare pregătirile pentru ediția de primăvară Superblog. Și mă bucuram în sinea mea că, de data asta, n-o să fie nici termene limită, nici cuvinte cheie, nici link-uri, nici SEO, MeMeO sau alte chestii din chineza veche (sau din mandarină, că așa mi-a zis ieri o junioară de la mine de la școală, că nu există chineză, doar mandarină :)). Dar cum am ajuns să vorbesc despre mandarină?

În sinea mea îmi ziceam că, de data asta, n-o să mă mai las ispitită de nimic. Convingerea mea s-a cam clătinat însă când am văzut lista sponsorilor și am început să-mi imaginez cam ce probe ar putea să fie (mai ales că lipseau unii sponsori cu care nu m-am împrietenit prea tare – sau ei cu mine :)). Nu s-a clătinat prea tare, însă. Chiar și atunci mă gândeam la vorbele pe care se zice că le-ar fi spus Brâncuși: „A face lucruri nu e greu; a te pune în starea de a vrea să faci lucruri este foarte greu”. Și eram convinsă că nu, nu mă pot pune în starea de a vrea să particip iar la SuperBlog. M-a ținut până a venit prima probă :). Una fix pe gustul meu.

Așa că m-am trezit că vreau să scriu iar pentru SuperBlog. De unde se vede că boala asta n-are leac. O s-o fac, la fel ca la ultimele ediții, doar pentru probele care-mi plac și, evident, cât o să mă lase noua membră a familiei, pe care o așteptăm la început de aprilie. Știu că sunt super-bloggeri părinți (unii deveniți chiar prin preajma concursului, din câte știu :)), dar bunic(ă) e cineva?

Dacă vrei să devii și tu super-blogger, găsești toate detaliile pe site-ul oficial al competiției.

Ce să mai zic? Mult succes tuturor concurenților și multe premii (dar doar la probele la care nu particip eu, să ne-nțelegem :))!

Publicitate

14 gânduri despre „Să mă oprească cineva!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.