Vreau o lege contra hărțuirii

Am citit pe undeva că autoritățile din Amsterdam au emis o lege/hotărâre/ordonanță sau cum s-o fi chemând la ei, care zice că trecătorii prin Cartierul Roșu trebuie să stea cu spatele la vitrinele în care se (auto)expun, în toată splendoarea lor, lucrătoarele din district. Ca să nu se holbeze lumea la ele, cică. Personal, m-a amuzat știrea, dar nu despre asta vreau să vorbesc acum.

Ideea e că vreau și eu o lege care să le interzică reclamelor să se mai holbeze la mine, de pe fiecare aplicație pe care intru și de pe orice device aș face-o.  O lege contra hărțuirii publicitare, cum ar veni.

anti-harassment

Mi-e și frică să intru pe Goodreads, de exemplu, că dau de sutienele Astratex. Și asta de luni de zile. Am făcut o comandă la ei, acu’ o sută de ani, și de atunci nu mai scap de ei, ca de râie.

Pe FB dau share la recenzii sau recomandări de carte și, instantaneu, sar pe mine reclamele: Cumpără cartea azi, la un preț extraordinar și nemaipomenit! Păi o am, că tocmai am povestit despre ea pe blog.

Apropo de blog, aici dau permanent de reclamele bookingpunctcom. Mai ales la o pensiune din Sighișoara, care are niște tarife pe care nu mi le permit, oricum. Poate că asta e o pedeapsă, să mă-nvăț minte și să nu mai scriu nasoale.

De-aia zic că vreau o lege contra hărțuirii publcitare, că nu se mai poate. Mi-e și frică să mai deschid telefonul.

Aș face și un protest contra hărțuirii, ca tot sunt la modă. Protestele, vreau să zic. Dar nu știu de unde s-o apuc. Să port negru nu pot, că ideea e luată. Să hashtag nu pot, că și ăsta e luat.

Csf atunci? N-am csf. Decât să aștept, poate inventează unul o aplicație sau ceva care să mă scape de reclamele hărțuitoare. Cam ca de comentariile spam. #sauceva

Ai vreo propunere mai bună?

Publicitate

5 gânduri despre „Vreau o lege contra hărțuirii

  1. Ar trebui mai multe astfel de campanii, dar stii si tu ca-s in zadar. In momentul in care le-ai accesat ele se tin scai pentru ca ai lasat „urme”. Eu nu supot site-urile care au reclame in exces, de exemplu cele cu stiri care supravietuiesc din asa ceva. Decat sa astept sa treaca acele secunde, mai bine ies, ma lipsesc de informatie.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.