Recomandarea librarului #2

Librarul nostru preferat ne recomandă azi un roman care se anunță tare interesant: Dincolo de iarnă de Isabel Allende.

De ce s-a oprit tocmai la această carte? Poate pentru că e o carte nou-nouță de la Editura Humanitas? Sau pentru că e scrisă de Isabel Allende, o scriitoare pe care o citesc cu plăcere milioane de fani? Sau s-o fi săturat de iarnă și titlul cărții te poate duce cu gândul la ce vine dincolo de iarnă. Doar speculații, desigur, cred că, de fapt, sunt toate astea la un loc și ceva în plus. Asta vom afla după ce citim cartea :).

Așa că îți lansez o provocare: hai să citim cartea și ne vedem aici pe 24 februarie, să povestim despre ea.


Dincolo de iarnă de Isabel Allende

O poveste de iarnă care promite mistere, aventură, dragoste și, nu în ultimul rând, o călătorie în Brooklyn, Chile, Guatemala sau Brazilia. O poveste de dragoste târzie, plină de farmec dar și de tensiuni.

dincolo-de-iarnă


Prezentarea cărții:

În Brooklynul înzăpezit, o tamponare ușoară în trafic declanșează o neașteptată poveste de iubire târzie. Richard Bowmaster, un profesor universitar ipohondru și solitar, lovește mașina condusă de o guatemaleză, Evelyn Ortega, care trăiește și lucrează ilegal în casa unui afacerist dubios. Ceea ce la început pare un accident minor ia o turnură neașteptată când tânara, în mod evident terorizată, sună la ușa lui Richard. Speriat, acesta cere ajutorul Lucíei Maraz, proaspăta lui chiriașă și colegă, o chiliană greu încercată de viață, dar voluntară și optimistă. În jurul acestor trei personaje se construiește un roman bogat, palpitant și de mare intensitate emoțională, care tratează teme de acută actualitate – violența, imigrația, migrația economică și efectele ei asupra copiilor –, dar din care nu lipsește, ca în multe dintre cărțile lui Isabel Allende, elementul magic și încrederea într-o forță care ajută la restabilirea ordinii și a justiției naturale. (©Humanitas).


Dacă vrei să nu ratezi vreo recomandare, urmărește paginile de Facebook  Librăria Corinași DorinaDanila.com. Iar dacă-ți place ce citești, îți mulțumim pentru apreciere (aka Like :)).

Ne auzim pe 24, să povestim despre Dincolo de iarnă? Găsești cartea pe rafturile de la Librăria Corina.

7 gânduri despre „Recomandarea librarului #2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.