Cum a fost la „Vicii și Delicii”

Viciile și deliciile și-au dat întâlnire la sfârșit de săptămână în pavilioanele Expo Arad Internațional, în cadrul unui târg organizat de Camera de Comerț Arad, în parteneriat cu Selgros Arad.

Arad

M-am dus și eu să le fac o vizită, sâmbătă după-amiază. Viciile, vinurile adică, stăteau frumos aliniate în standurile lor elegante și își așteptau cuminți degustătorii. Atmosferă sobră, elegantă, muzică ambientală, somelieri în ținută de gală și vizitatori curioși. Am apreciat că degustarea s-a făcut în pahare de sticlă, nu în unifolosibilele cu care arădeanii erau obișnuiți de la alte manifestări de gen.

Dincolo, în salonul deliciilor, atmosfera era ceva mai agitată. Foarte mulți vizitatori dornici să deguste din bunătățile oferite de expozanți. Mai ales la standurile italienilor era aglomerație. Nici nu e de mirare :).

Această prezentare necesită JavaScript.

Printre delicatese culinare s-au strecurat și câteva vicii, li s-o fi părut mai interesant ce se petrece în salonul deliciilor. Bine au făcut, fiindcă, între două îmbucături, prinde bine o înghițitură de bere artizanală sau un prosecco. Sau o gură de cafea.

În sfârșit, am reușit să le văd live și pe fetele de la Savori urbane, al căror blog culinar îl urmăresc de ceva vreme. Dacă n-ai degustat niciodată ce minuni pot să facă, nici nu știi ce-ai pierdut! O întrebare: de ce nu le vedem mai des la evenimentele arădene?

Punctul culminant al zilei de ieri a fost live cooking-ul lui Adrian Hădean, fost jurat la Master Chef (și arădean de origine, pentru cei care nu știu încă). El a fost asistat de somelierul Sergiu Nedelea. Un public numeros a lăsat baltă tot ce făcea (a se citi tot ce degusta) în momentul acela și a venit să afle cum se pregătește un T-bone ce legume și ce vinuri se potrivesc la el. Greu l-am prins în imagini pe Adi Hădean fiindcă era într-o mișcare continuă, când nu-și făcea de lucru prin „bucătărie”, dădea autografe sau făcea poze și stătea de vorbă cu fanii. Și au fost câțiva care se credea singuri pe planetă și nu se mai dădeau duși de acolo.

Această prezentare necesită JavaScript.

Au fost și vorbe de duh, căci ce-ar fi viciile și deliciile fără ele? Așa că unii vorbitori le-au oferit cu generozitate.Unul a ținut să mulțumească tuturor, fără discriminare („mulțumim sprijinului oferit de toți…”), altul a promis că „data viitoare o să vin îmbrăcat mai bine”, în timp ce al treilea s-a încurcat în date istorice („pe 18 decembrie națiunea va face o sută de ani”).

Una peste alta, un eveniment reușit, așteptat de arădeni, dovadă numărul mare de vizitatori. E al doilea anul acesta, într-o mare de manifestări manelistico-fantastice. Sper să nu ne oprim cu numărătoarea la 2.

Un mare BRAVO pentru organizatori!

Publicitate

6 gânduri despre „Cum a fost la „Vicii și Delicii”

 1. Multumesc pentru recenzia evenimentului. Ar fi fost interesantã împãrtirea în 2 articole (sau 2 pãrti), unul dedicat deliciilor si altul viciilor, unde sã se cunoascã mai multe de ofertele si lucrurile inedite (par example, despre Savori Urbane).

  Cine au fost organizatorii event-ului?
  Se va repeta event-ul anul viitor?
  Cum au privit expozantii organizarea si feedback-ul vizitatorilor?

  Întrebãri ale cãror rãspunsuri vor fi disponibile la,prossima volta.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Am scris câte ceva despre organizatorii evenimentului cu câteva zile în urmă https://dorinadanila.com/2017/10/03/vicii-si-delicii/. Celelalte întrebări sunt interesante, dar cui să le adresez? Poate că au fost bloggeri acreditați care să aibă acces la organizatori. Eu am fost acolo pe persoană fizică, așa că am scris și eu ce am văzut. În rest, există presă, site-ul evenimentului, poate și bloggeri acreditați (chiar plătiți, de ce nu?) să scrie 20 nu 2 articole. Eu atâta am putut.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.