7 motive pentru care să alegi Hotelul Bohemia din Bacău

Hotelul Bohemia din Bacău  este un reper pentru călătorii dornici de servicii turistice la cele mai înalte standarde, fie ei oameni de afaceri sau turiști aflați în vacanță. Hotelul este situat pe Str. Gh. Donici, aproape de gară şi de aeroport.

Apropierea de gară sau o distanță de 10 minute de aeroport nu sunt însă motive suficiente care să determine alegerea unui hotel. Nici măcar faptul că e o construcție nouă cu arhitectură clasică. Călătorii experimentați (așa cum sunt, cu siguranță, cititorii acestor rânduri :)) au nevoie de mai multe argumente.

1. Este un hotel mic

Hotel Bohemia are 25 de camere (50 de locuri), dintre care una este destinată persoanelor cu handicap, și oferă oaspeților săi servicii personalizate, de înaltă calitate, pentru un sejur de neuitat.

2. Camere elegante și confortabile

Camerele hotelului – dublă standard, cu pat matrimonial sau twin cu două paturi – sunt dotate cu mobilier din lemn masiv, minibar, aer condiționat, TV prin cablu, uscător de păr. Baia este spațioasă și primitoare, dotată cu instalații sanitare moderne și produse cosmetice de calitate.

3. Mic dejun inclus

Micul dejun oferă turiștilor produse variate, capabile să satisfacă și gusturile cele mai exigente, și este servit în regim bufet suedez, între orele 7,00-10,00, într-un salon elegant și confortabil.

4. Servicii suplimentare gratuite

Hotelul oferă turiștilor o mare varietate de servicii în regim gratuit, de la parcare cu supraveghere video non-stop până la asigurarea umbrelelor în caz de ploaie, de la  acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor in caz de accidente până la rezervări de bilete de avion și tren sau de bilete la spectacole. Pentru turiștii de afaceri (dar nu numai pentru ei), un serviciu important ar putea fi predarea și expedierea corespondenței. Ca să nu mai vorbim de Wi-Fi gratuit în tot hotelul, ori știm cu toții cât de important este să fim conectați non-stop la toate canalele de comunicare online.

5. Servicii hoteliere cu plată

Hotel Bohemia oferă transfer de la și la aeroport, servicii spălătorie/curățătorie, serviciu de închirieri mașini iar pentru turismul de afaceri, servicii fax (primirea este gratuită) și o sală de conferințe (25 de locuri), dotată cu videoproiector, ecran de proiecție, tablă albă, sistem de sonorizare, conexiune la Internet.

6. Lobby Caffe Bar

Este un loc cu o atmosferă plăcută, relaxantă, ideală pentru a savura o băutură caldă sau rece sau pentru o întâlnire de afaceri. Vestea bună e că barul se deschide la ora 7,00, așa că și până și turiștii matinali au unde să-și bea cafeaua de dimineață și se închide la 24,00.

7. Tarife accesibile

Ambele tipuri de camere see închiriază atât în regim single cât și dublu, la un bun raport calitate-preț.

Pentru mai multe detalii, poți accesa site-ul Hotel Bohemia.

Sursa foto: http://www.hotelbohemia.ro

 

 

Un gând despre „7 motive pentru care să alegi Hotelul Bohemia din Bacău

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.