Cum alegi jucăria potrivită pentru copilul tău?

Jucăriile sunt foarte importante pentru dezvoltarea fizică, intelectuală și emoțională a unui copil, așa că alegerea lor trebuie făcută cu multă grijă. O jucărie trebuie să fie sigură, să nu pună în pericol sănătatea copilului și să aibă și un caracter educativ. Chiar de la cele mai mici vârste, copilul trebuie să învețe ceva din fiecare joc.

Așa că alegerea celei mai potrivite jucării pentru un copil nu e o „întreprindere” ușoară. Și atunci cum procedezi? Probabil că primul răspuns care-ți vine în minte ar fi: merg la magazinul de jucării și aleg jucăria potrivită. E o variantă. Dar când dezavantaje are cumpărarea unei jucării dintr-un magazin fizic te-ai gândit? Ce părere ai de jucării online de calitate? Adică să cumperi jucării de calitate de la un magazin online?

6 motive ca să cumperi o jucărie dintr-un magazin online

  1. Are o ofertă foarte bogată, mai consistentă decât a multor magazine fizice
  2. Poți consulta oferta când ai timp și chef, 24/7, în liniștea casei tale. Sau în parc, în timp ce copilul tău se joacă. Nu e o variantă recomandată, fiindcă s-ar putea „să te  fure peisajul” și să nu mai fii atentă la cel mic :).
  3. Nu mai trebuie să soliciți ajutorul unor vânzători neprofesioniști și nepoliticoși – și, din păcate, sunt destui pe la noi – sau să explici de fiecare dată de ce nu-ți place o jucărie sau alta.
  4. Nu-l ai pe cap pe cel mic, al cărui opțiuni s-ar putea să fie total diferite de ale tale, așa că vei fi scutită de neplăcutele discuții în contradictoriu 🙂
  5. Poți să restitui jucăriile cumpărate, dacă ele nu corespund așteptărilor tale, fără să fie nevoie de justificări interminabile în fața unei vânzătoare plictisite.
  6. Știi exact care sunt termenii și condițiile în care faci achiziția produsului, nu depinzi de bunăvoința unei vânzătoare care, poate, are o zi proastă.

Sursa foto: http://www.jucariileluiandrei.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.