De unde mă trag?

La ultima ediție Spring SuperBlog am participat la o singură probă, penultima. În primul rând pentru că mi-a plăcut provocarea și apoi pentru că mi-au plăcut premiile oferite de Momondo. Unii zic că participă de dragul competiției, alții ca să se „antreneze”, să vadă ce pot și alte blabla-uri. Nu pentru premii, nuuu … Ei bine, eu participat ca să câștig un kit Ancestry DNA (după cum se vede DNA e-n toate :)), cu ajutorul căruia să descopăr prin ce zone ale lumii trăiau strămoșii mei. N-ai fost tentat niciodată să afli de unde te tragi?

Așa că, după modelul „Veni, vidi, vinci”, m-am înscris, am publicat articolul și am câștigat kitul.

Am prelevat mostra după indicațiile din pachet, am sigilat-o și am trimis-o cu DHL-ul în Irlanda. Prima surpriză a fost rapiditatea cu care am primit pe e-mail confirmarea de primire a coletului, a doua zi după ce l-am trimis. Mă mir și acum cum de a ajuns într-o zi de la Arad până în Irlanda. Apoi m-am pregătit să aștept între 6 și 8 săptămâni, așa cum mi s-a spus inițial. A doua surpriză a venit azi, când am primit e-mail-ul cu rezultatele. Adică la 10 zile după ce am trimis mostra :). Din nou, asta da rapiditate!

Nicio surpriză la aflarea rezultatelor :)! Îmi plac prea mult Italia și Grecia ca să nu am vreo legătură strânsă cu ele! Deci, strămoșii mei erau cam așa: 43% est-europeni (ucrainieni, români, slovaci, unguri), 40% italieni și greci, 9% din Caucaz (nu caucazieni, adică albi, așa cum au înțeles unii :)) și restul de prin alte părți ale lumii.

Acum nu-mi rămâne decât să planific călătorii în zonele de pe unde mă trag. Prima e deja aranjată: Creta, peste două luni. Cu Caucazul e mai complicat :).

Creta, here I come!

8 gânduri despre „De unde mă trag?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.