3 chestii de care ar trebui să ții seama atunci când vrei să comentezi nasoale pe un blog

Că unii au prea mult timp liber și vor să-l umple comentând nasoale pe bloguri, nu mai e un secret pentru nimeni. Dacă stau bine cu timpul, cu logica (și nu numai) se pare că stau mai rău. Legea compensației e încă în vigoare, n-a fost amendată, nu?

Ca să nu-și mai piardă timpul degeaba, zic să-i ajut puțin. 🙂
Blogul este o publicație web care conține articole scrise de una sau mai multe persoane, care au, de obicei, un caracter personal – cam asta zice Wikipedia. Unele bloguri permit cititorilor să comenteze pe blog, alții nu. Fiecare cum crede de cuviință. E ca un fel de casă a bloggerului sau a omului cu blog, cum vrei să-i spui. Adică nu e, în niciun caz, un maidan pe care să te plimbi așa cum ai tu chef și să arunci gunoaie pe unde-ți vine la îndemână.

Ca să poți să comentezi, trebuie să ți se dea voie să faci asta. Adică există opțiunea de aprobare a comentariului. Așa că nu te mai plânge pe toate drumurile că ești cenzurat. Tu dai drumul în casa ta oricui are chef să se autoinvite? Și mai ales cuiva care nici măcar nu-și asumă o identitate? E mai comod să arunci cu pietre sub protecția anonimatului, nu?

Se întâmplă ca oamenii să mai facă și curățenie în casa lor. Sau pe blogul lor, cum ar veni. Și ca în orice casă, gunoaiele trebuie aruncate. Inclusiv cele azvârlite peste gard de tot felul de indivizi. Blogul are și opțiunea Trash, în caz că nu știai. Poate că unii păstrează gunoaiele în mijlocul casei sau le așează în vitrina cu porțelanuri. Eu nu fac asta, așa că nu te mai obosi cu hatereala, că nu va apărea în veci pe blogul meu.

Sfat: Dacă ții neapărat să scrii una-alta, poți să-ți faci și tu un blog și să scrii acolo fix ce vrei. Nu e mai simplu așa? Nu pierzi timp cu comentarii ofilite care să ajungă la coșul de gunoi prin casa altuia.

15 gânduri despre „3 chestii de care ar trebui să ții seama atunci când vrei să comentezi nasoale pe un blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.