5 criterii de alegere a locuinței pentru noii părinți

Încă dinainte de a deveni părinți, foarte mulți tineri se gândesc la cumpărarea unei case. Bineînțeles, decizia lor este influențată extrem de mult de condițiile pe care dezvoltatorii la pun la dispoziție, dar și de planurile lor de viitor.

Întrucât alegerea unei locuințe nu este deloc ușoară, tocmai pentru că se presupune că este locul unde un cuplu se stabilește pentru restul vieții, am pregătit o listă cu sfaturi pentru aceia care încă nu și-au definit criteriile de selecție foarte bine.

Iată ce criterii ar trebui să aibă în vedere cei care au devenit recent părinți sau care își propun asta în viitorul apropiat:

1. Mai întâi de toate, aceștia trebuie să se hotărască asupra tipului de locuință. Astfel, dacă vor să aibă mai mulți copii, iar ei să aibă spațiu suficient la dispoziție, atunci o casă este ideală. Mai mult, întrucât este destul de dificilă găsirea unei case la un preț accesibil în centrul orașului, iar aceasta să fie plasată într-o zonă bună, recomandăm zona limitrofă a Bucureștiului. De exemplu, sunt case de vanzare in Bragadiru pe CubicResidence.com, iar raportul între suprafața utilă și preț este excelent. Cei care vor să afle mai multe detalii despre finisaje, dotări și amenajarea exterioară o pot face pe site-ul indicat.

2. Apoi, aceștia ar trebui să aibă în vedere dacă există un loc de joacă pentru copii special amenajat și un parc de recreere. Astfel, ei vor avea certitudinea că pot ieși cu cei mici la plimbare cu cărucioarele, fără nicio problemă. Cei care încă nu au cumpărat accesorii pentru bebe, dar acesta mai are puțin și vine pe lume pot afla detalii despre acestea pe IlBambino.

3. Un alt criteriu după care viitorii sau noii părinți ar trebui să se ghideze este curățenia din ansamblul rezidențial/cartier și dacă există un loc amenajat unde sunt colectate deșeurile. Este extrem de important ca mediul în care crește un copil să fie unul curat și sănătos, iar în acest scop gestionarea corectă a deșeurilor se impune. Pentru mai multe detalii despre deșeurile menajere, cei interesați pot accesa https://www.greenglobal.ro/colectare-deseuri-menajere/, site al unei companii care se ocupă cu succes de aproape 5 ani de colectarea, sortarea și gestionarea acestora.

4. Mai mult, un alt lucru pe care părinții ar trebui să îl aibă în vedere este existența unei grădinițe, respectiv a unei școli în apropiere. Acest lucru este esențial, întrucât în societatea actuală jobul îi ocupă unui părinte majoritatea timpului, iar daca instituția de învățământ este foarte departe, acest fapt reprezintă pentru sine un mare inconvenient.

5. Apoi, liniștea este extrem de importantă pentru mulți părinți. Întrucât viața de oraș poate fi extrem de agitată, un loc unde să aibă parte de tăcere și calm poate fi soluția ideală. De asemenea, o casă într-o zonă la priferie aduce cu sine o mulțime de avantaje, iar acesta este numai unul dintre ele.

Așadar, cei care vor deveni părinți sau care sunt deja și se gândesc să își achiziționeze o locuință, ar trebui să își îndrepte atenția către o casă plasată într-o zonă liniștită, dar care să le pună la dispoziție toate facilitățile.

2 gânduri despre „5 criterii de alegere a locuinței pentru noii părinți

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.