Cum să fac să scap de riduri?

Asta este o întrebare pe care și-o pun toate femeile care, mai devreme sau mai târziu, se confruntă cu această problemă. Probabil că nu putem scăpa cu totul de ele, dar măcar să obținem un aspect mai uniform al tenului și tot ar fi ceva, nu?

De ceva vreme, am observat că mi se întâmplă câteodată să dorm cu riduri, mai ales când nu am un somn odihnitor. Probabil că gravitația e mai eficientă atunci pentru o piele lipsită de elasticitate, așa că mă trezesc dimineața cu 3 riduri verticale pe frunte, de toată frumusețea – ha, vorba vine frumusețe! La început a fost unul, apoi, destul de repede s-au înmulțit. Noroc că nu se întâmplă zilnic :). Încă.

Așa că am început să caut soluții pentru rezolvarea problemei și am descoperit produsele cosmetice Aoliv. Mai exact crema de față pentru umplerea ridurilor și serul anti-îmbătrânire pentru față și gât OlivAloe.

Crema de față pentru umplerea ridurilor OlivAloe

Ce conține? Ulei organic de măsline, aloe organică, alantoină, vitamina E.

Ce NU conține? Asta ar putea fi chiar mai important decât ce conține: uleiuri minerale, vaselină, glicol propilenă, silicon, parabeni.

Ce promite? Refacerea elasticității și fermității pielii prin stimularea producției de colagen readuce aspectul tineresc pierdut prin distrugerea straturilor profunde ale pielii.

crema-aoliv

Ser anti-îmbătrânire pentru față și gât OlivAloe

Ce conține? Ulei de măsline organic, Aloe vera, calciu, extract de ceai verde, aminoacizi de bază.

Ce NU conține? Uleiuri minerale, vaselină, glicol propilenă, silicon, parabeni.

Ce promite? Pielea își va menține elasticitatea, fermitatea și tonusul natural și va deveni mai luminoasă, mai tânără și mai frumoasă după folosirea regulată a acestui ser.

ser-aoliv

Deocamdată pot să-ți spun despre cremă că are un miros plăcut, dar discret și o consistență care parcă mângâie pielea. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu „promisiunile”. Rămâi pe recepție, dacă vrei să afli :).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.