Un altfel de Crăciun de John Grisham

Despre autor:

John Ray Grisham, Jr. (n.1955 în Arkansas) este politician, avocat, dar mai ales un scriitor american de succes.

A început să scrie prima sa carte, A Time to Kill, în 1984 și a publicat-o în 1989. Până în 2012, cartea se vânduse deja în peste 275 de milioane de exemplare. De altfel, John Grisham este unul dintre cei trei scriitori care au vândut peste 2 milioane de exemplare la prima carte publicată. Ceilalți doi sunt Tom Clancy și J.K.Rowling.

Cărțile lui au fost traduse au fost traduse în 42 de limbi și publicate în toată lumea. Multe dintre ele au fost ecranizate sau adaptate pentru televiziune.

Este căsătorit, are doi copii, iar atunci când nu scrie, John Grisham se dedică operelor caritabile.

Despre carte:

Produs publicat in 2007 de RAO
Colectia Carte de buzunar
Tip copertă: Broșată/Cartonată
Număr pagini: 192
ISBN: 978-973-103-434-8

Cum își petrece o familie americană obișnuită Crăciunul? Cu zăpadă, brad frumos împodobit, luminițe cât pentru un cartier întreg, Frosty pe acoperiș, curcan și alte bunătăți pe masă, colinde și toți prietenii aproape.

Numai că anul acesta, Luther și Nora Krank au decis să „sară” peste sărbătorirea Crăciunului și să plece, în schimb, într-o croazieră în Caraibe. Fiica lor, Blair, tocmai a plecat în Peru pentru cel puțin un an așa că părinții ei erau singuri de sărbători pentru prima dată în 23 de ani.

După ce cumpărat biletele pentru croazieră, Luther a anunțat la birou că nu va participa la petrecerea de Crăciun a firmei și că nu vor exista nici cadouri anul acesta. Secretara lui n-a fost prea încântată că trebuie să-și cumpere singură parfumul.

În timp ce toți oamenii se înghesuiau la cumpărături și își decorau casele și strada, Luther și Nora mergeau la salonul de bronzat și țineau dietă, ca să dea jos câteva kilograme.

Frosty – omul de zăpadă – a rămas închis în pivniță, podoabele de brad în pod, iar polițiștii și cercetașii au plecat cu mâna goală de la familia Krank. Vecinii nu înțelegeau ce le-a venit, iar dezamăgirea lor a fost și mai mare când nu au câștigat concursul de cea mai frumos decorată stradă de Crăciun. Din cauza lui Luther, care nu l-a urcat pe Frosty pe acoperiș :(.

Totul avea să se schimbe însă în dimineața dinaintea Crăciunului, când a sunat telefonul în casa Krank.

O carte amuzantă, plăcută – chiar dacă e, poate, plină de clișee – ușor de citit într-o seară de decembrie, în așteptarea Crăciunului. Lângă bradul împodobit sau lângă o piscină, e alegerea ta :).

Ai citit-o?

Dacă nu, o poți comanda aici.

Lectură plăcută!

4 gânduri despre „Un altfel de Crăciun de John Grisham

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.