BloggingTM 2.1

BloggingTM 2.1

A trecut ceva timp de când am început să urmăresc cu interes evenimentele la care participă unii colegi de blogosferă și mă întrebam de ce nu există și la noi (prin vestul țării adică) o comunitate la fel de frumoasă cum au blogoltenii, de exemplu. În Arad, par să fie puține bloguri, unele foarte interesante, dar nu am auzit să se organizeze nici măcar un blogmeet, așa că de interesul brandurilor locale nici nu poate fi vorba. Sau e atât de secret încât nu află nimeni de el :).

Aproape că mă consolasem că o să rămân doar cu invidia pe blogolteni, când citesc pe blogul Teodorei, pe care o urmăresc demult, că, împreună cu Andra, pune la cale un „proiect care-și propune să descopere oameni care iubesc să scrie și care sunt curioși din fire.” Proiectul se adresează în principal bloggerilor din Timișoara, dar mi-a trecut prin cap să bag și eu capul în poză, cum se zice. Mă și gândisem ce să le spun ca să mă primească și pe mine în comunitatea lor – că timișorenii zic că Aradul e Timișoara Nord, că primarii noștri pun la cale un fel de megalopolis sau ceva, că fiică-mea stă în Timișoara, așa că sunt acolo ca acasă și alte de-astea. N-a fost nevoie de niciun argument, am bătut la o ușă deja deschisă.

Așa că de-abia aștept să pornim într-o aventură fascinantă, sunt sigură. Și pentru că orice călătorie începe cu un pas, abia aștept să le cunosc pe fete și în offline, la November Notes in Social Media, pe 11 noiembrie.

Blogolteni, feriți-vă! Vin timișorenii (plus arădenii :))!

3 gânduri despre „BloggingTM 2.1

  1. Dorina, era si pacat sa nu participi la o intalnire dedicata bloggerilor. Astept impresii de la fata locului. Din pacate la mine in judet nici vorba de asta ceva, sunt putini si fiecare pentru el. Simti ca jignesti omul daca mai ai si pretentia sa il cunosti face to face.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.