10 motive să-ți petreci luna de miere în BALI

Când vine vorba de luna de miere, e de la sine-nțeles că e o vacanță once in a lifetime, așa că trebuie să fie de neuitat, din toate punctele de vedere. Poate mai puțin al bugetului alocat, pe care ai face bine să-l uiți imediat ce te întorci acasă.

Luna de miere e una dintre acele vacanțe pe care le planifici cu multă grijă. Te gândești și te răzgândești de sute de ori, îți întrebi prietenii, citești toate reclamele agențiilor de turism, îl întrebi pe Mr. Google, faci brainstorming cu familia până îi exasperezi pe toți și tot nu reușești să te decizi.

Ai vrea să mergi la mare, fiindcă ce poate fi mai frumos decât să te arunci în valuri împreună cu persoana iubită? Te răzgândești imediat, fiindcă nu vrei să-ți petreci vacanța acolo unde și-a petrecut-o și bunica :). În plus, un sejur poate fi cam plictisitor, așa că te gândești la o vacanță mai activă, de unde să te întorci cu amintiri pe care să le povestești copiilor și nepoților tăi. Și cui o mai sta să te asculte. Poți alege unul dintre multele circuite turistice, dar te temi că poate deveni cam obositor. Vrei să faci lucruri interesante, dar și să te relaxezi, la urma urmei.

Cea mai bună alegere este o vacanță exotică, iar una dintre destinațiile pe care le-ai putea avea în vedere este Bali, poreclită și Insula Zeilor. Măcar în luna de miere să te asemeni și tu zeilor, nu?

De ce Bali? Am găsit (cel puțin) 10 motive romantice pentru o lună de miere incredibilă:

1. Admirați frumusețea simplă a naturii: apusul soarelui în Oceanul Indian sau spectaculoasele cascade.

2. Aveți la dispoziție o piscină privată, ca să vă bălăciți fără să fiți deranjați de priviri indiscrete.

3. Vă puteți distra la cele mai excentrice baruri. Ce zici de un bar amenajat sub forma unei catedrale gotice futuriste?

4. Vizitați căsuțele scufundate din lacul Batur. Puteți face acolo niște poze cu care o să-i dați gata pe toți.

5. Participați la o vânătoare de fantome în locuri abandonate. Aveți de unde alege: un avion părăsit, un hotel neterminat, un parc de distracții închis din motive necunoscute sau un templu abandonat.

6. Schimbați-vă meseria pentru o zi: fiți fermieri la o orezărie balineză sau îngrijiți un elefant la Bali Zoo.

7. Înscrieți-vă la un curs culinar. Doar așa puteți savura cu adevărat preparatele culinare tradiționale. Iar la întoarcerea acasă, o să vă impresionați prietenii cu amintirile voastre culinare.

8. Adoptați o broscuță țestoasă și, după ce v-ați jucat puțin cu ea, dați-i drumul în mare, să-și caute adevărata familie.

9. Faceți o vizită maimuțelor în sanctuarul lor din pădure din Ubud. Nu uitați să aveți la voi niște banane ca să le hrăniți, căci altfel cine știe ce le-ar putea trece prin cap să facă :).

10. Degustați cea mai scumpă cafea din lume. Cafeaua Kopi Luwak este obținută din boabe care au fost mai întâi ingerate de către un soi de mangustă de palmier, și mai apoi expulzate prin excremente. O parte a bobului de cafea este modificată chimic de către enzimele din tubul digestiv al animalului.

La toate astea se adaugă deja arhi-cunoscutele plajă, mare, soare, surfing, snorkelling, scuba-diving, rafting, tubing, shopping și alte …ing-uri cu care ai toate șansele să-ți impresionezi jumătatea.

Vacanță plăcută!

2 gânduri despre „10 motive să-ți petreci luna de miere în BALI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.