A început Spring SuperBlog! Din nou!

header_2016

Deși primăvara se cam joacă cu noi, cel puțin la Arad, unde chiar și mărțișoarele sunt pe cale de dispariție :), organizatorii SuperBlog au fost punctuali, ca întotdeauna și au „strigat”: „Superbloggeri, adunarea!”. Și superbloggerii, noi sau vechi, mari sau mici, s-au aliniat conștiincioși la startul maratonului. Fiindcă e un adevărat maraton, Spring SuperBlog 2016, atât prin lungimea lui cât și prin densitatea și greutatea probelor :).

Anul trecut, pe vremea asta, am participat la prima mea competiție de acest gen și am fost tare mândră că am reușit să particip la toate probele și să mă clasez pe un loc onorabil (părerea mea). În toamnă, m-am înscris, am participat la câteva  probe, apoi am renunțat. Dar, hey!, vine primăvara, de ce să mai vorbim despre ce a fost toamna?

Nu știu ce o să fie în tura asta, dar știu sigur că mi-au lipsit provocările probelor, adrenalina, dead-line-urile și … notele. Da, mi-au lipsit chiar și notele. Defecțiune profesională. cu siguranță.

Vorba lungă, sărăcia omului, mai ales că startul a fost dat deja și prima probă a fost lansată deja pe orbită. Unii concurenți au și terminat articolele și eu încă nu m-am înscris?

Mă mai primiți și pe mine să mă joc în curtea școlii Spring SuperBlog clasa ediția 2016?

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.