StartJobs – o platformă prietenoasă de joburi și recrutare online

Una dintre etapele cele mai importante în procesul de recrutare îl reprezintă interviul de angajare. De ce? Din punct de vedere al angajatorului, acesta poate să evalueze candidatul atât în ceea ce privește competențele profesioanle, cât și personalitatea. De cealaltă parte, candidatul are ocazia să-și evidențieze calitățile și să demonstreze angajatorului că este persoana cea mai potrivită pentru respectivul loc de muncă. În plus, poate să obțină mai multe informații despre viitorul (posibil) loc de muncă.

Interviul este ca un drum cu două sensuri, pe care circulă informații de la angajator la candidat și invers. Depinde de cele două părți dacă drumul e o autostradă sau o potecă întortocheată de munte.

Asta pentru că este nu doar o etapă foarte importantă în recrutare, ci și una care ridică mai multe probleme atât pentru majoritatea persoanelor aflate în căutarea de locuri de muncă cât și pentru angajatori. Unii candidați se tem de interviu fiindcă nu știu cum ar trebui să reacționeze, alții nu știu cum să se îmbrace ca să facă o impresie cât mai bună sau nu sunt prea siguri pe gesturile lor. La rândul lor, persoanele care intervievează candidații trebuie să găsească întrebările cele mai potrivite pentru conturarea profilului candidatului și să interpreteze corect semnalele pe care acesta le transmite.

interview-clip-art-656832

Dar dificultățile pot fi, uneori, și logistice, dacă le putem spune așa. Concret, este vorba despre imposibilitatea celor aflați în căutare de joburi să se prezinte la interviu. Fie se găsesc la mare distanță de firma recrutoare și trebuie să se deplaseze în altă localitate, să consume timp și bani, fie trebuie să lipsească de la serviciu, dacă au deja un loc de muncă sau pur și simplu dacă este foarte, foarte norocos, poate avea mai multe solicitări de prezentare la interviu.

logo

Vestea bună e că „s-a inventat” StartJobs. Adică o platformă inovatoare de joburi și recrutare online, o legătură virtuală între candidat și angajator, care oferă acestora posibilitatea să se găsească față în față, indiferent de distanță, salvând timp și bani cu ajutorul video interviurilor live.

Cu ajutorul platformei StartJobs, procesul de recrutare devine mult mai eficient, companiile având acces la ultimele tehnologii în domeniul recrutării online la prețuri accesibile iar persoanele care doresc un (nou) loc de muncă au posibilitatea să aplice pentru joburile care li se potrivesc cel mai bine, fără bariere de timp sau de spațiu.

Tu te-ai prezentat vreodată la un interviu de angajare? Cu ce dificultăți te-ai confruntat? Ce zici de ideea unui video interviu? Aștept răspunsurile tale în secțiunea de comentarii.

Dacă ți se pare interesant ce-ai citit, împărtășește informația și cu prietenii tăi :D. S-ar putea ca jobul visurilor să fie la distanță de un click.

Publicitate

2 gânduri despre „StartJobs – o platformă prietenoasă de joburi și recrutare online

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.