Destinaţia de joi – Turneul de artă

Pentru astăzi, vă propun un tur artistic. Iată oferta vola.ro.

„Dacă alegeţi City Break-ul la …, vă recomandăm să descoperiţi celebrul patrimoniu artistic de pe Riviera Franceză într-un turneu de artă, care include muzeele ce nu trebuie ratate şi o impetuoasă vilă. Insoţit de un ghid, veţi începe vizita la Muzeul Chagall, unde veţi descoperi majoritatea capodoperelor lui Marc Chagall, apoi veţi face o plimbare către Muzeul Matisse, care sălăşuieşte într-o frumoasă clădire de pe Dealul Cimiez, în apropierea amfiteatrului antic al oraşului. Aici pot fi admirate cele mai de notorietate lucrări ale celebrului artist Henry Matisse şi unele sculpturi şi obiecte personale ale artistului. Turul dumneavoastră revine la … după o vizită la Villa Ephrussi de Rothschild, pe uimitoarea peninsulă Saint-Jean-Cap-Ferrat. Intregul tur costă 80 euro/ persoană şi durează aproximativ 4 ore şi jumătate.”

dreamstime_xl_31016826_zoom-min

Dacă ai ghicit care este oraşul pe care te invit să-l vizitezi, dă click aici pentru oferta completă. Dacă nu ai ghicit, ai aici răspunsul corect.

Publicitate

2 gânduri despre „Destinaţia de joi – Turneul de artă

  1. Nisa e un oras superb, de multe ori mi-am propus sa ajung acolo dar nu e o destinatie chiar atat de ieftina pe cat pare. Totusi, sper sa am ocazia candva sa fac economii si sa-mi permit o asemenea vacanta. Am vazut ca au oferte destul de bune pe Vola, o sa verific mai des, poate reusesc sa ma organizez cumva.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.