Despre colanţi

Tot mai des persoanele de sex feminin poartă colanţi. Colanţi la birou, colanţi la şcoală, colanţi în club, colanţi pe stradă. Această piesă vestimentară este într-adevăr foarte comodă. Este însă ea potrivită pentru orice ocazie, pentru orice siluetă? Ei bine, nu.

Colanţii sunt o piesă vestimentară care trebuie purtată cu grijă. Dacă ceva îţi vine comod, nu înseamnă că-ţi stă şi bine. Ceea ce trebuie să faci este să găseşti ţinuta potrivită pentru corpul tău, ţinută pe care o poţi alege şi de pe StarShinerS.

Dacă eşti o persoană plinuţă, colanţii nu sunt cea mai bună idee pentru tine, mai ales dacă îi porţi cu o bluză scurtă. Nu încerca să atragi astfel privirile pe stradă, deoarece în cea mai mare parte vei atrage doar priviri negative. Sunt alte ţinute mult mai potrivite pentru tine, ţinute pe care le găseşti uşor pe StarShinerS.

Chiar dacă ai o siluetă de invidiat, nu trebuie să porţi colanţii cu o bluză scurtă. Colanţii au fost creaţi pentru a-ţi fi de folos când vrei să faci sport, drumeţii, etc., nu pentru a merge cu ei la şcoală sau la cumpărături. Colanţii se poartă în astfel de situaţii doar dacă alegi o bluză lungă, care să-ţi vină bine. Ţine cont de acest aspect.

In magazine găsim tot felul de colanţi, de diverse materiale, modele, culori. Ai de unde alege, aşadar trebuie să alegi bine. Dacă vrei să-ţi cumperi o pereche nouă de colanţi la un preţ redus, bucură-te de faptul că vine luna noiembrie, luna în care poţi cumpăra haine la reducere datorită faptului că vine BlackFriday. Ca să fii la curent cu ofertele BlackFriday reduceri de haine de pe StarShinerS, abonează-te la newsletter şi primeşti la timp toate noutăţile. E momentul să-ţi reînnoieşti garderoba cu un preţ convenabil. Mai ai puţină răbdare şi ofertele nu vor întârzia să apară.

728x90-[GAds]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.