„Buyology”

generic-buyology-122417Neuromarketingul este un nou domeniu al cercetărilor de marketing care studiază răspunsurile senzoriale, cognitive sau afective ale consumatorilor la stimulii de marketing. Neuromarketingul cercetează modul în care creierul oamenilor răspunde la mesajele promoționale, prin monitorizarea științifică a activității undelor cerebrale, a mișcărilor ochilor și a reacțiilor pielii.

O carte foarte interesantă în acest domeniu este „Buyology de Martin Lindstrom, apărută la Editura Publica. Martin Lindstrom a examinat minţile a 2000 de voluntari din întreaga lume, în raport cu expunerea la diverse reclame, logo-uri, spoturi publicitare, branduri şi produse și prezintă în această carte descoperirile uimitoare pe care le-a făcut în timpul studiului desfăşurat pe o perioadă de trei ani şi care a costat şapte milioane de dolari.

Martin Lindstrom este danez, a scris șase cărți despre branduri și comportamentul consumatorului, scrie pentru Time Magazine, Harvard Business Review, Fast Company și conduce Board of Buyology Inc. și Brand Sense Agency. La televiziune, apare adesea la NBC, la Today Show.

Dacă vrei să afli mai multe despre leg[tura dintre credință, religie și branduri, despre mesajele subliminale sau despre sex și publicitate, comandă cartea aici.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.