Participă și tu la Olimpiadele Kaufland

Societatea așteaptă, și bine face, rezultate foarte bune spre excepționale de la școală. De două ori pe an, la bacalaureat și cu prilejul începerii anului școlar, toată nația este preocupată de ceea ce se întâmplă la școală. Ba profesori nepregătiți sau, mai rău, șpăgari, ba programa prea încărcată, ba manualele proaste, ba fondul clasei, ba una, ba alta. Numai că nația se preface că uită faptul că nu poți obține un output de bună calitate (adică absolvenți bine pregătiți) dacă inputul lasă mult de dorit. Adică societatea nu prea pare dispusă să investească timp, energie și, s-o spunem, bani pentru educație. E o părere personală și strict subiectivă pe care o susțin cu tărie, chiar dacă se vor revărsa asupra mea valurile de critici inevitabile. Fiindcă, nu-i așa, la fotbal și la educație se pricepe tot românul. Cândva se pricepea și la agricultură, dar asta s-a pierdut pe undeva.

Cu atât sunt mai de apreciat inițiativele unor companii care au înțeles că e nevoie să întoarcă societății o parte din ceea ce au primit. Una dintre aceste companii este Kaufland, care organizează Olimpiadele Kaufland, competiție destinată grădinițelor și școlilor din România. Premiile sunt numeroase (103) și generoase (40000, 30000, respectiv 20000 de euro) și pot fi folosite pentru finanțarea unui proiect al școlii/grădiniței câștigătoare.

download

Nu ezita și înscrie o echipă din școala ta la Olimpiadele Kaufland! Detalii poți găsi aici.

Eu îți doresc succes!

PRECIZARE: Acest articol nu este un advertorial. Nu m-a plătit Kaufland ca să-l scriu (habar n-are că exist), dar cred că trebuie popularizate toate inițiativele care au ca efect creșterea calității vieții noastre. Care începe, ne place sau nu, cu educația și sănătatea.

2 gânduri despre &8222;Participă și tu la Olimpiadele Kaufland&8221;

  1. Chiar dacă Kaufland nu este o companie românească, pot spune că este singura care se implică aşa de mult, în diferite cauze şi desigur, în educaţie. Campania menţionată de ţine este chiar una interesantă, dar şi „Din toată inima pentru România”. Sincer, menţiunea de la sfarsitul articolului nu trebuia adăugată, chiar dacă mă plătea să scriu, nu adăugăm menţiunea. Oricum, felicitări că promovezi astfel de campanii frumoase.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.