Începe SuperBlog 2015!

header_nou1

Odată cu venirea toamnei, a venit și competiția SuperBlog 2015 destinată celor mai creativi bloggeri. Am participat la Spring SuperBlog 2015, prima competiție de acest gen și mi-a plăcut mult această experiență. Cred că m-am descurcat onorabil, dacă mă gândesc că blogul meu este foarte tânăr și, la vremea respectivă era și mai și, bobocel de-a dreptul. Cel mai mult mi-a plăcut că am cunoscut oameni extraordinari și am descoperit super bloguri.

După ce s-a încheiat competiția, am așteptat cu mare nerăbdare să vină toamna și marea întrecere. Momentul a sosit și la start s-au aliniat deja mulți superbloggeri. Toți și-au ascuțit condeiele tastaturile și sunt gata de start. Timp de două luni, începând cu 1 octombrie 2015, lupta va fi strânsă. Și dă-i și scrie. Muzele vor trebui să fie de gardă non-stop și să aducă mult așteptata inspirație combatanților.

În ce mă privește, am studiat cu atenție lista sponsorilor și tare mi-a plăcut ce-am văzut. Cred că multe dintre probe, dacă nu chiar toate, vor fi foarte interesante. Flori, cosmetice, vacanțe nemaivăzute și nemai auzite, modă, brânză bună, bună, iată doar câteva dintre minunățiile despre care va fi vorba în timpul competiției. Abia aștept să văd ce surprize vom avea din partea concurenților. Dacă mă uit la lista sponsorilor, mai că m-aș băga, pardon înscrie. Mai ales că lipsește un sponsor care tare mi-a dat bătăi de cap în primăvară. Uups, uite ce mi-a ieși din tastatură! credeți că mi-am ratat orice șansă dacă m-am apucat să scriu asta?

Dar dacă mă gândesc la presiunea termenului limită, la faptul că muza inspirației ar putea fi plecată în delegație pe la alții (și sunt câtă frunză, câtă iarbă!) și mai ales că de mâine ne întoarcem la școală, iar timpul liber va fi tot mai puțin, mai că îmi vine să renunț să particip.

Nu am prea mult timp până trebuie să mă hotărăsc. Ce zici, mă înscriu?

UPDATE: OK. La cererea publicului telespectator (haha, ce amuzant!), am să mă joc din nou în curtea școlii. Asta vrea să însemne că m-am înscris în competiție :). Să vedem ce iese.

Dacă ai și tu un blog, ai spirit de competiție și un dram de inconștiență curaj, înscrie-te și tu aici.

3 comentarii

  1. Bine ai revenit in SuperBlog, Dorina! 🙂

    Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes! Te asteptam la start pe 1 octombrie, cu prima proba. Speram sa te regasim la linia de finish si la Gala SuperBlog. 🙂 Inspiratie din plin si toate cele bune!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.