Un Moment și se rezolvă!

De ceva vreme încoace (dacă 26 de ani pot fi numiți ceva vreme) avem bunul obicei ca, împreună cu o gașca de buni prieteni, să petrecem câteva zile în mijlocul naturii pădurii, pe malul Mureșului. Mulți ani am mers pe malul Crișului Negru, dar, în ultimul timp, preferăm să fim mai aproape de casă.

Ne bucurăm de două-trei zile de leneveală pe malul râului, citim, moțăim în hamac, ne bălăcim, bărbații pescuiesc. Seara, mâncarea se prepară la disc. Nu se prepară singură, normal, ci băieții au grijă de asta. După ce ne ghiftuim bine degustăm câte ceva, ne adunăm în jurul focului de tabără. Și stăm acolo până târziu în noapte. Când ne biruie somnul, ne retragem în „vastele” corturi pentru odihnă.

11822530_1113425108686871_8648614921754015183_n (1)

Vara asta, au fost două momente amuzante. Așa sunt acuma când le povestesc. Atunci când s-au întâmplat, nu au fost amuzante deloc, mai ales pentru protagoniștii lor.

În prima zi, băieții plecaseră la pescuit iar noi, fetele, stăteam liniștite pe șezlonguri și citeam. La un moment dat auzim din zona hamacului poc! Cea mai mică fată (și ca vârstă și ca greutate) a aterizat în iarbă. Supărare mare! Nu atât că s-a rupt hamacul ci motivul pentru care s-a întâmplat asta. „Vedeți! Să mai ziceți de mine că sunt slabă!”. 

Când s-au întors băieții cu captura zilei, ne-am plâns, unele că nu mai avem hamac iar alta că are prea multe kilograme. Spre marea noastră surpriză, unul dintre băieți ne-a spus „Un Moment și se rezolvă!”. „Momentul” nu era altceva decât un tub de adeziv cu care a rezolvat rapid problema.

A doua zi dimineața, altă belea! Unul dintre băieți s-a trezit la pământ. La propriu, fiindcă se dezumflase salteaua. Nu ne-am mai făcut griji, fiindcă deja știam că „Un Moment și se rezolvă!”.

Am fost curioasă să văd ce e cu Momentul ăsta, așa căm-am documentat puțin. Și iată ce-am aflat:

„Moment te ajută să lipești cel mai bine orice, oricând. Cu produsele Moment poți repara singur lucrurile dragi sau poți monta obiecte fără să fie nevoie de găuri. Cureaua ruptă poate fi lipită perfect cu Moment Super Glue. Dacă ai planuri de amenajare a locuinței, profită de garanția rezultatelor excepționale cu Moment Mortar Universal, Moment Adeziv pentru Gresie și Faianță sau Moment Glet. Lipește plăcile de parchet cu Moment Parquet și bucură-te de ambianța plăcută din căminul tău!

Moment este marca umbrelă pentru adezivi foarte puternici, care se aplică ușor, eliminând necesitatea fixărilor mecanice. Produsele Moment sunt dezvoltate pentru nevoile utilizatorilor profesioniști sau amatori oferind durabilitate maximă, rezistentă la temperaturi extreme și lipire instantanee.”

După ce m-am întors acasă, am decis că e nevoie să avem și noi așa un ajutor de nădejde. Mai ales că se întâmplă uneori ca soțul meu, atunci când aspiră mobila, să mai „demoleze” una-alta. Ultima dată, o mică statuetă de lemn a stat în calea aspiratorului.

O să profităm de campania Moment și o să cumpărăm produse Moment de minim 50 de lei. O să facem asta până pe 15 septembrie, ca să înscriem bonul pe www.lipesteorice.ro și poate câștigăm unul dintre cele 6.300 prânzuri la McDonald’s, 500 lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 euro!

banner-moment-mcdonald%27s_960x526px

 

4 gânduri despre „Un Moment și se rezolvă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.