Hello Bike!

De câteva zile, bicicletele nu pot fi văzute doar pe celebra pistă, pe mal, prin parc, pe bulevard printre pietoni sau pe unde mai au ele chef să umble prin Arad, ci s-au cățărat prin copaci, pe stâlpi și pe unde au mai apucat. Unele, mai obosite probabil, lenevesc pe un petec de iarbă îngălbenită de soare. S-au gătit frumos cu scoici, cu flori, cu frunze și cu ce-or mai fi găsit prin dulap și s-au transformat în idei și mesaje. Sau cel puțin așa zic cei care le-au scos în oraș, adică Primăria Arad, cu sprijinul comunității artiștilor din orașul Arad.

E vorba de proiectul Hello Bike, un proiect al celor care cred în verde, în aer curat, în creativitate, în culoare, în propria energie.”

Arad
Bicicleta înfrunzită
Arad
Zebra cu flori
Arad
Blue bike
Arad
Green bike
Arad
Hai la mare!
Arad
Bicicleta planetară

Care-ți place cel mai mult? Încercăm să facem un top?

Publicitate

8 gânduri despre „Hello Bike!

  1. mi-ai colorat ziua !! fff tare inteligente creatii…minunati oameni care „gandesc” asa !! toate imi plac mult..mult prima si ultima dar…e nedrept …tot e special !! eu sunt mare admiratoare a „inteligentei creative””!! frumos sa fii zilele astea in arad!!

    Apreciază

    1. Așa o fi dacă zici tu. În caz că nu ai citit atent(ă) articolul, nu e un concurs cu premii. Am pozat câteva biciclete și mi-am întrebat cititorii care e preferata lor. Nu văd unde e problema. Iar numele l-am pus eu, după propria inspirație.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.