Ce părere ai despre Samsung Galaxy S6?

E timpul examenelor: testări naționale, bacalaureat, licențe, școala de șoferi, admitere. Dar în curând, ele nu vor mai fi decât o amintire (să sperăm că una plăcută :D) și va veni vremea vacanței. Părinții vor să răsplătească truda ta cu un nou gadget (nu-i punem la socoteală pe cei care se gândesc la o mașină), așa că ce zici de un Samsung Galaxy S6?

De ce m-am oprit la acest model? În primul rând, pentru că toate amândouă telefoanele mele au fost Samsung (mai exact unul a fost și altul este). Bine, dacă nu putem la socoteală Nokia 3310, pe care l-am avut în preistorie. Așa că au fost, sunt și vor mai fi Samsung.

Și pentru că nu prea nu prea se lipește tehnologia de mine, aș putea să vă spun că “Inspirat de artiștii sticlari și meșterii artizani ai fierului, Samsung Galaxy S6 este rezultatul unei fuziuni între sticla modelată și tehnici sculpturale de prelucrare a fierului. Astfel, datorită formelor rotunjite și a suprafeței de sticlă care reflectă un spectru larg de culori strălucitoare, acesta devine o declarație a designului în domeniu.” (www.samsung.ro)

ro_SM-G920FZKAROM_000000014_R-Front-dynamic_black

Dar știu că vrei mai multe detalii, așa că am aruncat o privire să văd ce părere au bloggerii despre asta. Și bine am făcut, căci iată ce am aflat:

  1. Ioana Moldovanu spune că poți să cauți ceva pe telefon fără să-l atingi (air view sau air gesture). Ce tare e funcția asta dacă vrei să folosești telefonul după ce te-ai dat cu cremă de mâini J.
  2. De la Daniela Bojincă am aflat că-ți monitorizează pulsul.
  3. Nu doar că-ți monitorizează diverse chestii, dar îți optimizează și dieta – ce părere aveți despre asta, fetelor? Aflăm asta de la un băiat (hihi), Bogdan.
  4. Joie Negru ne convinge că e un telefon bun pentru bloggeri fiindcă face poze super, chiar și dacă e folosit de amatori.
  5. Georgian are imaginație și, în plus, ne arată un filmuleț. Cred că s-a gândit la rudele lui Toma Necredinciosu’.

Dacă ai citit toate articolele și încă mai vrei să afli una-alta, cel mai bien ar fi să intri aici.

Și dacă ai chef să-mi spui părerea ta, eu sunt nerabdătoare să o aflu.

9 gânduri despre „Ce părere ai despre Samsung Galaxy S6?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.