11 motive pentru care să apelezi la un wedding planner

În sfârșit, băiatul visurilor tale și-a luat inima în dinți și ți-a pus un inel pe deget. Nu orice inel, ci chiar inelul de logodnă. Câteva zile, plutești de fericire, ești toată numai zâmbet și le spui tuturor despre fericitul eveniment ce va să vină.

Dar, curând revii cu picioarele pe pământ și începi să te gândești la aspectele practice ale zilei celei mari. În primul rând trebuie să alegi restaurantul, apoi să vezi ofertele florarilor, fotografilor, muzicienilor și a tuturor celor care vor face ca nunta ta să fie una perfectă. Acea nuntă despre care, chiar și cârcotașii, să nu poată avea decât cuvinte de laudă. Ca să nu mai vorbim despre rochie. Trebuie neapărat să găsești rochia visurilor tale.

La început, crezi că va fi ușor. Apoi, îți dai seama că ofertele sunt prea multe, părerile mamei tale, mamei lui, prietenei, nașei, bunicii curg din toate părțile și uneori se cam bat cap în cap. Asta dacă ești norocoasă ca el să te lase să faci totul după cum vrei tu. Intri în criză de timp (să sperăm că nu și de nervi) și ți se pare că nimic nu iese așa cum îți dorești.

floarea_soarelui2

Doar să auzi cuvintele organizare nuntă și încep să te ia durerile de cap. Restaurantul pe care l-ai ales e prea mic, nu vor încăpea toți prietenii pe care vrei să-i inviți, parcă-ți plac mai mult aranjamentele altui florar decât cel cu care ai semnat contractul, fotograful pe care l-ai ales e prea scump și, în plus, nu poate veni la cununia civilă. Intri într-un vârtej din care nu știi cum să ieși. Iar ceasul face tic-tac, tic-tac. Ziua cea mare se apropie.

Ce poți face ca să eviți toate aceste încurcături? Simplu. Apelează la un wedding planner. Iată câteva motive pentru care să faci asta:

 1. Te ajută să alegi tema și să creezi conceptul nunții. Ce zici de o nuntă cu tematica floarea-soarelui?
 2. Face o selecție a localurilor potrivite, iar voi nu veți mai fi nevoiți să pierdeți timp vizitând toate restaurantele sau sălile de evenimente, de pe o rază de n+1 kilometri.
 3. Caută furnizorii potriviți și negociază contractele cu aceștia. Gîndește-te că scapi de discuțiile interminabile cu fotografii, cameramanii, muzicienii (parcă ai vrea să cânte și un cvartet, că ai auzit că e la modă), florarii, cofetarii. Sper că n-am uitat pe nimeni.
 4. Te sfătuiește în alegerea modelului de invitație. Asta pare o sarcină foarte simplă, dar, la o simplă căutare pe Internet a ofertelor, o să-ți dai seama rapid că nu e.
 5. Se ocupă de alegerea mărturiilor, a place-cardurilor, a meniurilor și, foarte important, de așezarea lor la mese, conform instrucțiunilor voastre. Domnișoarele de onoare vor răsufla ușurate că au scăpat de misiunea asta și se pot ocupa doar de pregătirea miresei pentru marele eveniment. Sigur că vine și distracția mai târziu.
 6. Alege decorațiunile și accesoriile, iar în ziua nunții se ocupă de aranjarea decorului pentru ceremonie și petrecere. Wedding-plannerul se asigură că florile sunt cele pe care le-ai comandat și că toate accesoriile tematice sunt exact acolo unde trebuie să fie.
 7. Îți furnizează toate informațiile de care ai nevoie pentru cununia civilă și cea religioasă. Și, crede-mă, sunt o grămadă.
 8. Se ocupă de toate aranjamentele pentru invitați (transport și rezervări la hotel).
 9. Coordonează furnizorii în ziua evenimentului iar, la final, se ocupă de plata facturilor pentru aceștia.
 10. Coordonează întreaga petrecere, de la cocktailul de primire până la tăierea tortului.
 11. Este acolo pentru orice situație de urgență care poate apărea. Are la îndemână și kit-ul necesar (ace de cusut/de siguranță, ață, plasturi, antialgice).

floarea_soarelui7

Acum că ai scăpat de toate grijile pentru ziua cea mare (ei bine, poate nu dispar chiar toate), te poți concentra doar asupra a ceea ce îți place să faci și bucură-te de gândul că, în curând, veți începe frumoasa voastră călătorie în doi.

floarea_soarelui3

TIP: aruncă o privire pe site-ul www.karinevents.ro. O să-ți placă ce vezi acolo.

Eu îți doresc Casă de piatră!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.