Mare sărbătoare mare

Lume! Lume! Mare sărbătoare mare! Dați de știre tuturor că pe 4 aprilie, la Pensiunea 3 Stejari Brașov, se sărbătorește Ziua Partenerului SuperBlog!

Fiecare partener media trece la acțiune. Ziarul ToateBlogurile dă sfoară-n toată blogosfera planetară. TVR2 își instalează carele de filmare la umbra stejarilor seculari, Radio Lynx transmite interviuri, neîntrerupte de publicitate, cu partenerii SuperBlog, Comunicate de presă scrie despre eveniment cu litere stacojii. În mare secret, Photo Magazine își pregătește cele mai performante aparate, iar Connect asigură comunicațiile. Creadiv integrează cotidianul în online și le facilitează tuturor accesul la tehnologiile web. Prwave își pune în mișcare toate relațiile publice ca să afle cum va fi vremea iar Mediaiq îi ține pe toți la curent cu ce mai apare prin presă.

În timpul ăsta, nici un blog(ger) partener nu stă degeaba. ExTraVITa își face bagajele, Aurora Toma și-a pregătit espadrilele roșii, Raluca Gabriela Cincu se asigură că toți Românii știu românește. Nebuloasa își revine după o viroză/gripă/pneumonie, iar SexulSlab face cumpărături la Apaca.  Tehnocultura e la ea (de fapt la el) acasă.

Între timp, la locul faptei, bucătarii pensiunii pregătesc bucate alese pentru femei senzaționale, sub directa supraveghere a celor de la 121.ro. Și fiindcă femeile senzaționale sunt neapărat și generoase, nu vor uita nici de mnealui sau de Robintel. În iaz, păstrăvii înoată în armonie acvatică. Unde te învârți și unde te sucești, tulips-and-sparkles te fac să vezi viața în roz.

Ce mai, agitație mare, monșer!

P.S. Ce fac eu în timpul ăsta? Îmi pregătesc pantofii pentru dansul cu juriul (să nu mai spuneți la nimeni că e secret). Și ce dacă sunt deocamdată pe locul 20? N-am și eu dreptul să mă visez Cenușăreasa?

header_vechi

2 gânduri despre &8222;Mare sărbătoare mare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.