„Orele îndepărtate” de Kate Morton

Despre autoare: 

Despre Kate Morton poți citi aici.

628520Despre carte: 

Romanul spune povestea surorilor Blythe, care trăiesc în castelul Milderhurst din comitatul Kent. Este o poveste cu răsturnări spectaculoase de situații, despre iubiri pierdute, secrete de familie, drame personale, legături de familie și, printre toate astea, războiul care dă viețile tuturor peste cap.  Povestea se desfășoară pe două planuri temporale (1939-1942 și 1992). Un puzzle cu povești de dragoste, cu trădări și multe mistere care pendulează între trecut și prezent.

În 1940, Meredith Burchill este evacuată, împreună cu alți copii, din Londra amenințată de bombardamente și de invazia lui Hitler. Ea ajunge la castelul Milderhust și aici descoperă o lume cu totul diferită de cea pe care o cunoștea ea. După mai bine de 50 de ani, o scrisoare misterioasă primită de Meredith o determină pe fiica sa, Edie, să pornească în aventura descoperirii secretelor din trecutul mamei sale.

La început, am avut impresia că subiectul se cam învârte în jurul aceluiași punct și că acțiunea trenează, așa că nu am avansat prea rapid cu lectura. Dar asta nu a durat prea mult și am fost prinsă într-un adevărat carusel care m-a făcut să nu mai vreau să las cartea din mână. Și tocmai când mă apropiam de sfârșitul cărții și credeam că nimic interesant nu se mai poate întâmpla în ultimele pagini … surpriză! O nouă răsturnare spectaculoasă și total neașteptată de situație.

Când am terminat de citit cartea, am simțit un sentiment de ușurare că am scăpat de atmosfera întunecată a castelului dar și de regret că am ajuns la capătul unei lecturi atît de palpitante.

Dacă vreți să descoperiți secretele castelului Milderhurst și ale surorilor Blythe, puteți comanda cartea AICI,

Lectură plăcută!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.