„E cineva acolo?” de Marian Keyes

Despre autoare: 

Marian Keyes (n.1963) este o scriitoare irlandeză, cu preocupări în domeniul literaturii pentru femei. A studiat dreptul la Universitatea Dublin, iar în 1986 s-a mutat la Londra, unde a locuit până în 1997. A început să scrie scurte povestiri în timp ce se trata pentru alcoolism și depresie. A scris cu sinceritate despre problemele sale de sănătate și despre lunga ei luptă cu depresia. Romanele sale au fost traduse în 32 de țări și vândute în 32 milioane de exemplare.

e-cineva-acolo_1_fullsizeDespre carte: 

Romanul „E cineva acolo?”, de Marian Keyes, este o carte din colecţia Chic şi nu e deloc aşa cum credeam că va fi. Celelalte cărţi din această colecţie pe care le-am citit au fost cărţi uşoare, de vacanţă. Acesta este, în schimb, un roman în care comicul alternează cu drama, secvenţele din trecutul apropiat al eroinei cu cele din prezent. Este un roman în care protagonista încearcă să-şi găsească liniştea după dispariţia soţului ei. Acţiunea începe în Dublin şi continuă în New York, unde viaţa Annei Walsh este împărţită între serviciu şi preocupările de a intra în contact cu soţul ei decedat. Viaţa ei este populată de diverse personaje pitoreşti, mama, surorile ei, prietenele, vecinii.

Desigur, Big Apple, marele oraş, deţine un loc foarte important în desfăşurarea acţiunii. Am savurat fiecare „aventură” profesională a Annei, care lucrează la o companie de publicitate din New York şi se ocupă de promovarea unor produse cosmetice.

Lectură plăcută!

5 gânduri despre „„E cineva acolo?” de Marian Keyes

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.