Păzitoarea tainei de Kate Morton

828603Despre autoare: 

Kate Morton (n. 1976) este o scriitoare australiană, cu studii de artă dramatică la Londra, literatură engleză la Universitatea Queensland și un master de literatură victoriană. În prezent, este înscrisă la doctorat, cu o cercetare în domeniul romanului contemporan, cu elemente gotice și mister.

Este căsătorită cu un muzician de jazz, are trei copii și locuiește în Brisbane, Australia.

Romanele ei au fost publicate în 38 de țări și au fost vândute în 3 milioane de exemplare. A câștigat mai multe premii literare, iar cărțile ei au fost bestseller-uri în Marea Britanie, Statele Unite și Australia.

Despre carte: 

Păzitoarea tainei a apărut la Editura Humanitas. Un roman în „compania” căruia am petrecut clipe foarte plăcute. Un roman plin de mister, iubire, secrete de familie, a cărui acțiune pendulează între anii ’40, ’60 și prezent. În zi frumoasă de vară a anului 1961, Laurel, o adolescentă visătoare se ascunde de părinți și de surori ca să viseze la prima sa iubire. Din păcate, este martora unei crime care o va marca toată viața.

În 2011, devenită o actriță celebră, ea se întoarce acasă pentru a sărbători a 90-a aniversare a mamei sale. Este un bun prilej de a cerceta trecutul familiei și a descoperi adevăruri incredibile despre fapte petrecute în Londra bombardată în cel de-al Doilea Război Mondial.

Te las să descoperi care sunt aceste secrete și cum au schimbat ele viața personajelor romanului.

Cartea mi-a plăcut cel puțin la fel de mult ca Grădina uitată sau Casa de la Riverton, celelalte romane de Kate Morton pe care le-am citit.

Lectură plăcută!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.