Moștenirea de Katherine Webb

mostenirea_1_fullsize

Despre autoare: 

Katherine Webb este o scriitoare britanică, născută în comitatul Kent (n.1977). A studiat istoria la Durham University. În romanele sale, situate uneori în cadre cu încărcătură istorică, scriitoarea explorează zonele gri ale moralității și comportamentului uman. Romanele sale au fost traduse în 24 de limbi și au fost nominalizate la premii literare sau în Top Ten bestsellers al Sunday Times.

Despre carte:

Moștenirea, romanul său de debut, este saga unei familii nobiliare din Anglia, care poartă cititorul din înalta societate a New-York-ului până în Vestul sălbatic american, din perioada anilor 1900-1905 până în secolul al XXI-lea.

Romanul spune povestea Carolinei Fitzpatrick, căsătorită cu un fermier din Oklahoma, apoi cu lordul Calcott și a strănepoatelor ei, Erica și Beth Calcott, care se întorc la conacul Storton din Wiltshire să-și ia în primire moștenirea. Aici, ele se confruntă atât cu propriul trecut cât și cu misterele din viața străbunicii lor.

Mister, dragoste, intrigi, prejudecăți, secrete de familie, toate se regăsesc în acest roman captivant, pe care l-am citit cu multă plăcere.

Despre Nevăzuții, un alt roman de Katherine Webb, poți citi aici.

Lectură plăcută!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.