Casa de vacanță din poveste

Am cumpărat o casă de vacanță într-o zonă idilică din România, un loc în care să ne bucurăm de zilele libere și să ne vedem fiecare de pasiunile lui: eu de citit și Sotzul de pescuit. Iar în lungile seri de vară, să ne plimbăm agale pe străduțele animate și să zăbovim la un pahar de vorbă cu prietenii.

Toate bune și frumoase, până când a venit vorba de amenajarea interioară. Zile la rând, discuții peste discuții, doar că e cam greu să împaci gusturile când vine vorba de un Taur și o Fecioară. Scuzați, o Tăuriță și un Fecior (haha, cum sună asta). Cred că mai repede împaci capra și varza :).

Cu mobilierul, a mai fost cum a fost, am hotărât să alegem ceva simplu, rustic, cu elemente naturale: lemn, iută, ratan, bumbac. Mai greu a fost când a venit vorba de tencuieli, pardoseli și alte … eli.

Noroc că ne-a scos din încurcătură un prieten care ne-a recomandat să-i cerem sfatul lui Diego. Cum cine e Diego? The guy next door. Așa că am dat o fugă, să vedem ce părere are vecinul nostru.

Am fost serviți cu o cafea delicioasă, timp în care am fost sfătuiți ce produse se potrivesc cel mai bine cu ceea ce ne doream.

Am început cu pardoselile. Hmm, complicată treabă. Eu aș fi vrut parchet și gresie, dar vrăjitorul de stil a făcut cumva și ne-a convins să optăm pentru pardoseli rezistente la apă. Bună alegere, având în vedere că aveam un pescar în casă, nu?

Am trecut apoi la ceva mai plăcut. Și Aladin, dacă ar fi vrut să-și schimbe covorul zburător, ar fi avut de unde alege. Mochetele și traversele sunt tăiate gratuit la dimensiunile dorite și surfilate la un preț promoțional, așa că pot fi tentante pentru o personalitate mai practică, așa cum e Fecioara Sotzul. Până la urmă, l-am convins că mi-aș dori totuși covoare. Mai ales o pufoșenie roșie pentru colțul meu de citit :). Oscar, watch me!

5996285545341-szonyeg-tulipo-fashion-red-enterior-01-min

După toate astea, alegerea perdelelor a fost piece of cake. Am ales unele transparente, ca să pătrundă cât mai multă lumină.

Până am terminat cafeaua, împreună cu consilierii lui Diego, stabilisem deja cum am vrea să amenajăm casa noastră de vacanță.

Acum nu mai avem decât să trecem la treabă :). Diego o să ne ajute și mai departe cu transportul la domiciliu la un preț avantajos.

Când ne-am luat rămas-bun, am aflat că pot să-l găsesc pe Diego și în Ungaria și Slovacia. Bine de știut pentru viitoarele case de vacanță :). Poate primesc un cadou de 8 Martie ziua mea Crăciun Halloween.

Casa mea de vacanță este doar o poveste pentru Spring SuperBlog 2016, dar „vecinul” Diego e cât se poate de real. Poate îl ai și tu prin apropiere, nu strică să verifici.

 

 

 

 

 

2 gânduri despre &8222;Casa de vacanță din poveste&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.